Fredagskväll

Vad ska jag hitta på ikväll? jag har så många olika alternativ att det inte är klokt, och oftast när jag har det brukar kvällen sluta med en mysig Tvkväll i soffan hos någon kompis. Men det har jag ingen lust med ikväll, jag vill ut! Det var så länge sedan. Men vilka ska jag välja? usch det känns så jobbigt att alltid behöva hamna i en sån här klämma, varför kan inte alla känna alla? det blir så jobbigt när det är som det är, haha.
Nu funderar jag på att ta en promenad just för att ha lite tid att tänka på vad jag verkligen känner för, brukar fungera ibland :)
Puss och hej, Leverpastej!

30/11

Hejhopp!
Vet ni vad? tanken av att det inte alls är långt kvar tills Nyårsafton slog mig precis, det är trots allt bara 4 veckor kvar.
Det börjar snart bli dags att planera vad man faktiskt ska ha på sig och vilka som man ska träffa. I vanliga fall brukar jag föredra att ta dagarna som de kommer och inte planera så mycket, men när det gäller nyårsafton är det en helt annan sak, om ni frågar mig. Jag har faktiskt redan börjat kolla runt lite på vad jag kan ha på mig, och jag har hittat en del aktuella klänningar. Två utav de är dessa underbara klänningar från H&M.

image43image44

Men det finns så mycket att välja mellan, det gäller bara att gräva djupare! :)

 

Bored!

Nu är jag sådär lagom seg och uttråkad igen och orkar inte skriva något inlägg, det får komma senare. Nu tänkte jag istället sysselsätta mig med lite questions, haha!

10 sakar om mig
1. Är du singel? Ja
2. Är du lycklig? Ja
3. Är du uttråkad? Just nu, ja
4. Är du ledsen? Nej
5. Är du italienare? Nej
6. Är du gravid? Nej
7. Är du full? Nej
8. Är du en cooling? Absolut
9. Är du från Irland? Nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej

8 saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja
2. Har du nånsin blivit sårad? Jepp
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? Nej
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? Hade jag vetat det, hade den inte vart hemlig?
7. Är du kär? Nej
8. Vill du gifta dig i framtiden? Självklart

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Båda
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Några få bästa vänner
5. TV eller Internet? Tv
6. Coca-cola eller Pepsi? Hm.. Coca.cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Det beror på, vilka man skulle ut med. Men båda är bra.
8. Pengar eller lycka? Lycka
9. Dag eller natt? Natt
10. MSN eller mobil? Mobil 

10 "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Ja
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? hundred times
4. Hoppat Bungee Jump? Nej, tyvärr.
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja, tyvärr
6. Ätit en hel tårta? Haha, nej?
7. Gjort bort dig offentligt? Haha, ja, det händer ganska ofta
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nej
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja, antagligen. Men jag har inte haft djur på flera år.
10. Velat försvinna? Jupp

Torsdag

Hejsvejs!
Jag kom precis hem igen efter att ha släpats runt med Malin och Annie i huddine ett bra tag. Vi tog en liten svängom förbi Mcdonken också, när vi ändå hade vägarna förbi. Svårt att motstå liksom, haha.
När vi var nere i centrum hittade jag en hel del kläder och skor som jag verkligen behöver! (eller nej, men verkligen vill ha!) haha. Men, efter den där lilla incidenten som skedde för några veckor sedan, så är jag pank!
Snart ska jag kila vidare till gymmet, känner att jag är i ett stort behov utav det! Fast först ska jag slå mig ner framför älskade Crash Bandicot, det är verkligen barnsligt kul! haha.
Senare skulle jag kanske träffa Disa, vet inte om det blir av, så vi får se:)
Hejsålänge!


...

I miss you David,
I really do!

image42


Ett måste!

Föresten, jag bara måste ha denna t-shirt!
image39

29/11

Godmorgon gott folk!
Kom nyligen hem efter att ha sovit över hos Melissa och jag måste säga att såhär gott har jag inte sovit på riktigt länge! Vi gjorde egentligen inget speciellt igår, men vi hade lika mysigt iallafall. Jag åkte till Farsta för att möta henne och hade tänkt lämna in några CV också, men naturligvis så glömde jag de hemma, klantig som jag är. haha.
Idag hade jag tänkt att jag ska träna lite, och så ska jag ringa min syon från skolan. Ska berätta att jag ska börja praktisera tills jag hittat ett jobb. Har nämligen fått en praktikplats på ett dagis. Det kan ju inte bli mycket bättre, jag som älskar småbarn, bäst av allt är att det är barn från ett till två år. Love it!
Nu ska jag bara springa förbi A och hämta hennes bankkort. 
Hej sålänge!

I'm on fire

Bruce Springsteen - I'm on fire


Springsteen, 22/5

image38 Hello there! Tänkte bara tala om att den 22;a maj så far jag till Dublin för att se Bruce Springsteen. Ingenting är dock bokat eller bestämt, med det är vad jag verkligen vill. Om jag verkligen vill något, så ska det bli så.
Jag kollade runt igår om Springsteen hade tänkt komma förbi Sweden och hälsa på något, och det visade sig att han skulle komma den 10;e december, vilket jag inte hade någon aning om. Så biljetterna är såklart slutsålda.
Suck! Men det hindrar inte mig! Utan i Maj ska han förbi Dublin, då ska jag minsann dit! Att jag väljer just Dublin
beror på att min faster bor där, då tänkte jag passa på att hälsa på henne. Två flugor i en smäll liksom :)
image36

28/11

image35Idag är det den 28/11 och det är snart första advent, vilket betyder att det snart är julafon. Och efter julafton så är det Nyår. Gud vad tiden går fort! Det känns som att det var igår jag slutade ettan.
Min dag, nu på morgonen ska jag ut och springa, sen kila förbi gymmet, där jag även ska sola. Efter det ska jag göra mig iordning och träffa Melissa. Jag ska möta henne i Farsta, med tanke på att hon går i skolan där. Samtidigt hade jag tänkt att kunna lämna några CV i centrumet. Har hört att de söker lite extra hjälp på någon leksaksaffär, så jag tänkte kolla där.
Nu kanske jag borde skynda mig lite om jag ska kunna hinna med allt, men vi hörs senare.
Ciao, puss!


Life!

Nu sitter jag här framför datorn, har nyligen varit ute på en kort promenad för att rensa tankarna lite, så kommer jag att tänka på livet, inte mitt liv, utan livet i allmänhet. Då ställer jag mig frågan, hur kommer världen se ut om 100 år? det kan ingen svara på. Alltså kommer jag antagligen aldrig någonsin få svar på frågan. Det som jag kan svara på i skrivande stund är att jag kommer vara död då, samt min familj. Även alla mina nuvarande vänner kommer att ha gått bort då. Doesn't it sounds great? Hell no!
Jag är inte rädd för just döden, men tanken av att försvinna från min familj, mina vänner, mitt liv, min värld, gör mig otroligt skräckslagen.
När jag kliver innanför dörren så försvinner plötsligt mina tankar, så sätter jag mig vid msn. Då en kompis skriver och berättar att han har en väldigt nära vän som just förlorat sin mamma. Skrämmande? ja, och så hemskt. Hon hade en hel familj, barn och man. Jag tycker så synd om hela familjen, jag lider verkligen med dem. Även henne, som var tvungen att lämna hela sitt liv, och familj. Det är förskräckligt.
Det känns som att alla bara försvinner numera, för drygt en vecka sedan pratade jag med en vän som jag inte träffat på väldigt länge. Han berättar att hans pappa just gått bort, för snart en månad sedan. Jag började nästan gråta, jag förstår mig inte på det där med döden. Har aldrig gjort, och kommer antagligen aldrig att göra heller.
Jag är en person som väldigt lätt känner medlidande, det som jag främst känner det för är för folk som mist någon i sin närhet. Samt, fattigdomen och svälten i Afrika och de andra länderna.
En väldigt väldigt nära vän till mig, den personen miste sin mamma för ett par år sedan. Hennes mamma, det var hennes allt. Hon ville alltid vara i närheten av sin mamma, vilket är till hundra procent förståeligt. Tänk att mista sin mamma? sitt absoluta allt? det måste vara det absolut svåraste man kan vara med om. Hur många år det än går, så kan man aldrig ha kommit över det, vad jag kan tänka mig iallafall. Det skulle alltid kännas. Ni som varit med om det, jag beklagar, verkligen. Jag önskar ingen behövde gå igenom något sådant. 
Vännen, du vet vem du är. Jag ställer alltid upp för dig och jag älskar dig. Så mycket!


Elisabeth P.



image31


image29


Monday!

Den här dagen har jag spenderat framför TVn, kollat på Vänner och spelat Crash, men när jag tröttnat på att förlora så satte jag på filmen What a girl wants. Väldigt söt, och jag måste säga att Oliver James fått mig att falla!
Nu har jag kommit fram till att killar som kan sjunga gör mig verkligen knäsvag! Ett plus i kanten skulle också vara om de kunde spela gitarr. Ohyes!
En annan sjungande godisbit är Bruce Springsteen, idag är han dock vädligt gammal, men för sisådär 20 år sedan, wow! När jag lyssnar på honom önskar jag att jag vore född 30 år tidigare. 
Hur som helst, så hade jag tänkt springa och fixa lite pancakes till mig och Fredric som snart kommer hem.
Puss!

 

På den första bilden är Bruce fångad, för ungefär 15 år sedan.
Och den andra har vi då sötnosen, Oliver James.


This is me

Personlighet;
Vad heter du: Therese Maria Lindblom Sandberg
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig: Paps röstade Henrietta och mams Kitty
Vart bor du: Huddinge
Hur lång är du:  nästan 160
Ögonfärg: brun
Hårfärg: brunett

Skulle du vilja;
Krama någon nu? Ja
Hålla handen med din älskade? Ja, om det fanns någon just nu. haha
Pratar du fortfarande med:
personen du kysste senast? Yes
han som sa jag tycker om dig första gången i ditt liv? Minns inte vem det var.
han som fick dig gråta sist? Han är ju min pappa så, Ja.
hon du klappade till senast? haha, jepp, men det var oseriöst(A)

Brukar du;
krama dina tjejkompisar? Såklart jag gör!

strula på fester? Det händer
snacka i mobilen flera timmar om dagen? Jajamänsan.

Har du?
ljugit för dina föräldrar? ohja
sovit i samma säng som det motsatta könet? ja
sovit mellan två killar/tjejer? Yepp.
ljugit för en vän? Ja, tyvärr.
rökt/snusat? Ja.
Rökt brajja? Nej

Kläder;
Vad använder du just nu för jacka: Jag varierar mig, just nu en brun kappa.
Vad använder du just nu för skor: mörkbruna stövlar.                                                                     
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu: Det är så mycket att jag inte minns allt.
Vad har du för skostorlek: 38-39

Senaste personen som;
Du pratade med: Simon
Du gick på bio med: Nina, Saw 4
Du gick på stan med: Malin och Annie.
Du kramade: Fredric
Såg dig gråta: oj, minns inte.
Skällde på dig: haha, Annie

Har du någonsin;
Bråkat med ditt husdjur: Jag har inget husdjur
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Ja, flera ggr.            

Är du ensam nu: Nja, Fredric sitter bakom.

Vill du gifta dig: Ja, fast jag väntar gärna några år.
Vill du ha barn: Ja, med stort J!

Extra stuff;
Tar du droger: nejp
Vad är du mest rädd för: ingenting som jag kan komma på, det vore väl självaste döden.
Vilka kläder sover du i: oftast nothing. annars t-shirt.
Vart vill du gifta dig: På en strand vid ett hav.
Kör du bil: Nope, I'm to young.
Har du ett jobb: Jag letar.

Gillar du att ha folk omkring dig: Ja! Jag är sällskapssjuk.

Är du ett hälsofreak: haha, ibland. Jag var värre förr.
Har du någon tatuering: Snart så.

De senaste 48timmarna har du;
Gråtit: nej
Köpt något: faktiskt inte
Varit sjuk: nej
Sjungit: Ja
Sagt "jag älskar dig": Ja
Träffat någon ny: Nja, halft.
Saknat någon: Ja, en hel del.

Kramat någon: haha, japp!
Pussat någon: japp!

Vilken;
Tidning läser du: Punkt SE, Metro, Sthlm city, veckorevyn m.fl.

Buss åker du oftast: väääldigt varierande
Frisyr har du: Kort, alldeles för kort!
Dag fyller du år: 16 maj, ingen aning vilken veckodag det är.

Senaste;
Film du såg: American pie 2
Sak du stal: öhm, ingen aning
Mat du åt: Gorby's pirog


Crash bandicot!

Hey there!
Nu har jag precis ätit, innan det var jag ute och sprang, tog även en sväng förbi solariumet. Kändes väldigt skönt att sola faktiskt, det känns som evigheter sedan sist. Nu när jag tänker efter så var det bara en vecka sen, hah. Men skönt var det iallafall. Nu ska jag gå och ta mig ett varmt bad. ooouh! sen hade jag tänkt att slå mig ner framför teven och spela lite Tvspel, närmare bestämt Crash bandicot. En klassiker som är gammal som gatan. hah! Men det har stått på hyllan i så många hår, inte förens ungefär en vecka sedan hittade jag det igen.
Så nu ska det spelas till tummarna bränner!
kram

Paus

Sådär, nu har jag tagit en liten break, det är jag värd. Nu är jag så gott som klar, började plocka iordning lite i vardagsrummet också, så mum slipper. Hur som helst, under tiden då jag städade så dök låten Cannonball med Damien Rice upp. Den är med i -så gott som jag minns- den tredje säsongen utav the OC. När jag började tänka på the OC, kom jag också att tänka på, världens ´föredetta´ sötaste par. Hur kunde det någonsin ta slut? de verkade vara ett sådant par som alltid håller ihop, bråkar, men dagen efter så vore allt löst. Summer och Seth blev så mycket mer äkta när man visste att de var tillsammans även in real life.


image21

Söndag

Godmorgon världen!
Idag vaknade jag runt 11, då jag ställt klockan. Hade ingen lust att sova bort hela dagen igen, haha.
Jag kom precis in igen efter att ha vart ute och sprungit, det är så skönt! funderar nästan på att ta en runda förbi gymmet senare. Men först måste jag städa rummet. Om en vecka är det första advent och mams blir galen om jag inte fått iordning tills dess. Egentligen vet jag inte varför jag behöver städa, personligen tycker jag inte att det ser så hemskt ut, som mams får det att låta som. Men det är väl så det brukar låta. Fast just nu så har jag iförsej väldigt mycket energi, så lite kul ska det väl bli. Det gäller bara att man sätter på bra musik så man kan dansa och sjunga med, vem vet jag kanske tom. tar hela lägenheten på samma gång, hah!
Kramis!


image20

Friday night!

Snipp, snapp, snut så var denna fredag slut.
Just nu sitter jag hemma hos A och gör ingenting, är otroligt pigg. Kan dock inte förstå hur det kommer sig, när jag egentligen känner för att sova, men men.
Imorgon är det lördag. Jag har inte helt bestämt vad jag ska hitta på då, men jag har en hel del alternativ. Antingen ska jag träffa Melissa, eller kanske Nina, Emmy och Julia, minns inte om det var imorgon som de hade planerat. Eller så kan jag träffa L,G och resten. Och så vill W träffas. + att jag kanske skulle ut med Lowe. Så vi får se vad jag väljer, men det kan jag avslöja imorgon. På dagen ska jag träna och sola hade jag tänkt, och hjälpa mami med städningen!
Nu ska jag nog gå och lägga mig bredvid A, och se på American Pie 2.
Godnatt gott folk.

PS. Nu är det faktiskt dan före dan, före dan,  före dan, före dan,  före dan, före dan,  före dan, före dan, före dan, före dan,  före dan, före dan,  före dan, före dan, före dan, före dan,  före dan, före dan,  före dan, före dan,  före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dopparedan! jippiiie! D.S


Bäst!


jag vill, jag vill!

Jag vill utomlands, nu, nu, nu, nu!
Jag har verkligen tröttnat på det här trista, grå vädret. Jag vill ha, sol och värme, och om jag inte är på helt fel cykel så är inte jag den enda som vill det, eller? nej just det.
Tänk dig att du kliver upp på morgonen i ett svalt hotellrum, du klär på dig din bikini och packar ner en handduk, sedan går ner till stranden, tar dig ett härligt dopp i havet därefter lägger du dig och steker. Du känner hur droppe efter droppe rinner ifrån din kropp. Nu är du torr, och det blir plötsligt mycket hetare. Så varför inte rusa ner i det svalkande havet?  ååååh!
jag vill, jag vill, jag vill!

image19

Each day counts!

Hey there, people!
Nu har jag bestämt mig för att göra en totalförändring i mitt liv. Eller nja, så total är den kanske inte, men det är vissa saker som det verkligen ska bli ändring på.
Först och främst.
1, jag ska sluta röka!   jag vet att jag sagt det minst femtioelva ggr, men nu ska jag verkligen försöka, och jag menar det. Det finns faktiskt ingenting som är bra med rökning. Ingenting! Dessutom så är det mycket pengar för en med så dålig inkomst, som mig.
2, jag ska börja träna, hårt! minst 5 dagar i veckan.
3, jag ska skaffa jobb. Jag har redan sökt ett flertal, men jag får inte ge upp. Jag måste ha något att kunna sysselsätta mig med om dagarna, orkar inte bara gå runt och göra absolut ingenting.
4, Sköta mitt rum bättre, och nu när jag har tid kan jag faktiskt även hjälpa mams med bl a. städningen.
5, Aldrig mer ska jag bråka. Det är väldigt, väldigt sällan som det händer, men när det väl händer så vet jag att jag inte kan sova gott utan att ha rätt ut det. Ingen kan väl någonsin må bra av det? så nej tack, aldrig igen.
6, Bara allmänt så ska jag leva varje dag som om det vore den sista. Jag ska aldrig vara surig och otrevlig mot någon helt i onödan. Inte för att jag är det särskilt ofta (antar jag?), men aldrig igen. Varje dag ska jag visa för mina nära och kära att de verkligen betyder. Inte så att det blir till överdrift, men för att man visar att någon betyder mycket, betyder inte att man ska tala om det varje gång man talar med varandra. Det räcker med att visa att man ställer upp för en osv. Man kan trots allt aldrig veta vad som kan hända sena kvällar.

Jag älskar livet som det är nu, men det finns alltid något som man kan förbättra sig på, right?
Puss, T

klockren

Robert Broberg - Maria Therese

Jag plockar upp en röd rod av kärlek till dina röda läppar och om du vill,
ska jag plocka alla rosor här,
för att visa att jag har dig kär.
Jag ska plocka alla blommorna som sen ska ges,
till den vackraste flickan som på jord kan ses:
Maria Therese

En gullviva jag plockar av kärlek till dina gula lockar och om du vill,
ska jag plocka ännu fler till dig,
för att visa att jag älskar dig.
Jag ska plocka alla blommorna som sen ska ges,
till den vackraste flickan som på jord kan ses:
Maria Therese

En blåklocka jag plockar av kärlek till dina blåa ögon och om du vill,
alla blåklockorna ska du få,
om du lovar att det blir vi två.
Jag ska plocka alla blommorna som sen ska ges,
till den vackraste flickan som på jord kan ses:
Maria Therese
Min vän!

När jag var yngre, så jobbade paps utomlands och brukade vara borta i flera månader i sträck. Men varje kväll innan jag gick och lade mig så brukade vi prata i telefon, då sjöng han alltid den här låten. haha sött.

For the first, and the last time

Huah! Att arbeta som mattläggare är inte min starka sida. Så nej, tack. Imorgon fortsätter mitt arbetssökningsäventyr.
Just nu så har jag bara lust att slänga mig ner i en massagesäng och få härlig massage, så ont i ryggen som jag har utav alla tunga lyft, så. Stackars, stackars Lowe som får stå ut med det där dag ut och dag in, lider med honom. Men som sagt, för den första och den allra sista gången! haha.

Vet ni vad jag mer vill? få tillbaka mitt hår!
För några veckor sedan så klippte jag av mig allt, eller inte allt, men väääldigt mycket, det är jättekort. Och usch så tråkigt det är, jag vill ha tillbaka mitt långa hår! Iförsig så var det väldigt väldigt slitet, men jag vill ändå ha tillbaka det. Nu när jag har kort hår, så finns det inte mycket man kan göra med det, jag brukar älska att prova nya frisyrer osv. men numera så går ju inte det.. lite tråkigt, men jag kan ju trösta mig med att det faktiskt växer ut. Det är bara en tidsfråga om när.
Jaja, nu ska jag gå och fixa lite wok:)



By the way, här är en bild på mitt hår, innan det blev kort, bilden är dock 1 år gammal, men det var i princip så håret såg ut. Fy, vad jag saknar det.

Lycka!

 Hallelujah, vad det är härligt att springa. Under kvällen har jag vart ute och sprungit i skogen och jag skojar inte, det är något bland det bästa jag vet. Man får en sån otrolig energikick! Jag rekommenderar det verkligen, börja springa, hur jobbigt det än är, kämpa på. Det är inte bara känslan efter som är så härlig, utan tänk vilken kropp man kan få! Så numera har jag bestämt mig för att börja springa flera dagar i veckan, nu får vi se hur länge det kommer att hålla. haha.
Anyway, nu ska jag lägga mig i sängen och glo på Vänner och kanske försöka sova, känns dock lite för tidigt för det, men med tanke på hur tidigt jag ska upp imorgon och hur dåligt jag sovit den senaste tiden så behöver jag det.
Godnatt, Therese.


This I promise you

I've loved you forever
In lifetimes before
And I promise you never
Will you hurt anymore

I give you my word,
I give you my heart
This is a battle we've won
And with this vow
Forever has now begun...

Just close your eyes each lovin' day
And know this feeling won't go away
'Til the day my life is through
This I Promise You

image14

sunday

hejhopp!
Jaha, så var det söndag igen. Men numera är inte söndagar detsamma för mig, en vanlig söndag brukar vara en väntan, en väntan på måndagen. En väntan på att få börja i skolan, eller komma tillbaka till jobbet, kanske inte alltid lika roligt. Numera behöver jag inte vänta på något, så tråkigt!
Imorgon är det min första dag på Lowes jobb, haha, wish me luck!

I fredags träffade jag Disa ett tag på dagen, vid 17tiden åkte jag och mams till Ikea åt köttbullar (såklart!) och letade lampor. Jag fyndade ett par härliga tavlor som jag ska sätta upp på rummet idag hade jag tänkt.
Efter att ha släpats runt på Ikea ett tag så lyckades jag slita mams ifrån alla soffor och fåtöljer som hon stod och dreglade över. Sen kilade jag till Annie, precis när jag kommit dit så ringer Mia som också ville komma. Så Annie gick till Stuvsta och mötte henne, under tiden så duschade jag och gjorde iordning snackset, vilket var morötter, gurka med dip. suuuupergott! 
Vid halv ett började Mia åka hem igen, så jag och Annie var själva igen, det hände inte särskilt mycket efter det, vi spelade till PS2 - Crasch Bandicot & Hugo, haha!
Snipp snapp snut, så var denna kvällen slut!

Igår roade jag mig hemma hos Annie större delen utav dagen, hade ett väldigt långt samtal med D också, och nu märker jag verkligen hur mycket jag saknar honom, förjävligt att jag kommer få vänta ända till mars innan vi kommer kunna träffas igen. 
Vid 7 tiden gick jag hem för att göra mig iordning, eftersom jag skulle möta Nina klockan åtta inne i stan. Vi skulle gå på bio, se Saw 4.
Så vi gick till Kungsgatan för att hämta ut biljetterna, när vi gjort det var det en hel timma kvar innan filmen skulle börja, så vi tog en promenad, en prat- och en skrattstund. hah!
På vägen ut från bion så skakade både mina och ninas ben, jag vet inte om det berodde på att vi var rädda eller för att vi hade suttit ner för länge. Men jag kan tala om för dig som inte redan vet, den är vidrig!
Den är inte läskig på något sett, det är ingen utav sawfilmerna, men de är så galet obehagliga, så sjuka. Förstår inte hur man kan komma på något sånt. men men, vi får hoppas på att det komma en femma och att det inte händer i verkligheten.
När jag kom hem, somnade jag direkt!

Hur som helst, nu ska jag rusa till gymmet för att träna och sola lite. Senare ska jag försöka göra iordning i mitt rum :)
Vi ses.


Söndag, 11/11

Hello there!
Ojojoj, det är nästan skrämmande hur fort tiden går, idag är det den 11 november vilket betyder att det endast är lite mer än en månad kvar till julafton och mindre än två månader kvar till nyår! Det är galet hur fort tiden går. Det känns som om det var en vecka sedan som jag stod i badrummet och gjorde mig iordning inför skolavslutningen, och att det var igår som jag och Disa klev ur planet efter att vi landat på Rhodos, läskigt!
hur som helst, idag ska jag inte göra något speciellt ska snart börja gå mot Alexander, ska gratta den nyblivna 21åringen. Lite tårtsugna släktingar kommer också förbi.  Tyvärr.
Våra släktingar inom familjen Sandberg, de är värst! utan tvekan. De är som riktiga skvallerblaskor, bara snackar massa skvaller och skitsnack om allt och alla, så varje gång de är på besök så behöver de inte längre räkna med att jag är där, jag går ut och rensar skallen istället, mycket hälsosammare. haha.

Igårkväll så träffade jag Malin, Caroline och Viktor. Vi hade hur tråkigt som helst så vi träffade Lucas, Olle, G, Nisse och så två kompisar till dem. Vi slog oss ner inne på pizzerian för att värma oss lite, och för att några skulle äta. Vid 23tiden så drog jag, Malin och Caroline hemåt, och eftersom grabbarna skulle mot snättringe så fick jag sällskap hela vägen, yiho!

På tal om något helt, helt annat så är det ju faktiskt julafton snart, vad ska man önska sig i år?
och vad ska man köpa till de andra?
vilka ska jag köpa till?
och om det snart är julafton så är det ju snart nyår,
vad ska man göra då?
vad ska man ha för nyårslöften?
vem ska man kyssa vid tolvslaget?
Äsch, allt löser sig, nu ringer M, så jag ska ta det:)
Jag återkommer.


Lite lagom uttråkad.

Vad har du för TV-kanaler? de flesta vanliga, 1an,2an,3an,4an,5an,6an, 7an, MTV och resten.
Har du åkt moped någon gång? nej. haha ja, såklart?

Har du busringt någon gång? yepp.
Har du fått felparkeringsböter? jamen visst, flera gånger. haha nej jag är bara sexton.
Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? JA, det är 1a på min "innan-jag-dör-lista".

Har du en egen trädgård? nej, den är pappas.

Vilken är din favorit bland tecknade serier? Abo

Kan du alla orden i nationalsången? hm.. jag vet inte äns hur den går nu när jag tänker efter.
Badkar eller duschkabin? badkar, helt klart!
Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Norbit, "How you doing?".
Favoritpizza? Hawaii
Chips eller popcorn? med tanke på att jag inte äter något utav de, så vet jag inte.
Vilken färg på läppstift använder du? använder sällan läppstift, men det som jag har använt är vinrött.
Har du rökt jordnötsskal någon gång? haha, nej? borde jag ha gjort det?
Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? räknas det med käpphästar? hahaha
Apelsin- eller äpplejuice?  Beror på vad jag är sugen på, men skolans - äppeljuice.
Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Disa, Mcdonalds. en riktig klassiker!
Favoritchoklad? Chocolate is my passion, spelar roll vilken smak.
Är du bra på matlagning? Jag ska inte ljuga. Ja.
Klarar du att tanka själv? Har gjort det en gång, med moped och då hällde jag ut hälften. Jag måste nog säga nej.
Har du beställt något från exempelvis TV-shop? Yes, Proactive.

Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? japp, eller en t-shirt med deras egna tryck.
Vad var det senaste du handlade? en lång kofta och ett par örhängen. ett riktigt impulsköp.
Har du kräkts offentligt? haha, JA. och jag var NYKTER.
Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Ja, med stort J.
Har du ringt något betalnummer? jajamänsan.
Kan man vara vän med sitt ex? såklart att man kan.

När besökte du ett sjukhus senast? i tisdags.
Hade du mycket hår som liten bebis? jag minns faktiskt inte.
Vad har du i din väska? skolböcker, hårprodukter, smink, bodylotion,ansiktslotion, ibland extraskor.
Vad är du tacksam för idag? att jag har Annie.


Plötsligt händer det!

Jaha, så har man bestämt sig för att ta ett friår då. Härligt.
inte ha något behov av att tänka på skolan över huvud taget, tråkigt känns det iförsig på samma gång, kommer sakna alla människor där så förfärligt mycket, men det här är precis vad jag behöver.
Ni som inte känner mig har förmodligen ingen aning om vad jag talar om, så jag ska ta att berätta.
Jag hade Stockholms hotell- och restaurangskola som förstahansval och jag kom in, egentligen har jag inte den blekaste om varför jag valde just hotell- och restaurang eftersom jag inte är ett dugg intresserad utav att laga mat o.s.v. men jag var väl stressad och valde att gå en yrkesförberedande inriktning eftersom jag var sjukt skoltrött efter att ha gått tio år i skolan (med sexårs inräknad). Så jag hade ingen lust att efter ytterligare tre år vid skolbänken plugga vidare i ytterligare fem år eller mer (beror ju på vad man vill bli). Därför verkade hotell- och restaurang som ett alternativ. Men man kan såklart inte ha rätt jämt, haha. Gud så tråkigt det var! det första jag tänkte på morgonen då jag vaknade var "Åh nej, kökslektioner idag!" och det är väl inte så man vill ha det. Jag älskar skolan och alla människor där, det var så mycket nya intryck och det gick itnte en dag utan att man träffade någon ny trevlig prick. Det är nog det som jag kommer sakna mest, människorna, alla vänner.
Det värsta är nog att jag kan slå vad om att jag aldrig kommer trivas bättre i en annan skola med vännerna, än vad jag gjorde här. Idag, sista dagen i skolan så höll jag nästan på att börja gråta av att jag kommer sakna de som mycket. Men jag kommer naturligtvis och hälsar på. Ingen som helst tvekan på saken.
Något annat som jag inte tvekar på är att jag ska börja skolan igen till hösten, för jag vet att jag måste ha en gymnasieutbildning för att komma någon vart i livet. Så det så!

Nu sitter jag här hemma hos Annie medans hon är hos sin sångpedagog, för första gången, Good luck babe!
När hon kommit hem igen ska vi ta och sjunga lite sing star, det var galet kul! Jag förlorade dock hela tiden, men men. Det är smällar man får ta ibland, haha!

Puss T


RSS 2.0