Tjao

Tjenixen!
Det har vart en strålande dag, först satte jag mig i solen och åt frulle samtidigt som jag passade på att bättra på brännan. Därefter packade jag ihop lite träningskläder för att därefter bege mig mot gymmet. Innan det var dags för träning mötte jag Disa, tog en promenad med henne och sen satte vi oss i solen och köpte glass och läsk, mums! Efter en stund var det dags för mig att börja knata vidare till gymmet för att möta upp min älskade älsklingspälskling Annie!
På gymmet lärde hon mig hur en hel del mackapärer fungerar, skönt.
Efter att vi tränat i över en timma så drog vi hem till henne, stannade där en stund innan jag skulle fortsätta hem. Hade hyfsat bråttom, det var meningen att A skulle komma hit för att vi skulle se matchen tillsammans, men det blev för sent, han skulle inte hinna innan matchen skulle börja. Så det sket sig, vi ska istället ses imorgon.
Snart åker den jäkeln, usch vad tomt det kommer bli.. sen ses vi inte försen i augusti. Men men, det blir säkert bra,
jag åker till Grekland med min bästa vän och vi kommer ha The time of our life.
Nu hade jag och Annie tänkt ta en promenix, men när jag nyss såg ut genom fönstret så möttes jag utav regn. Då försvann plötsligt det suget.. Så det lär väl bli en myskväll hemma i soffan framför finalen mellan Tyskland-Spanien tillammans med Hilleville och Papi. Naturligtvis håller jag hårt på Spanien som hittils ligger före med 1-0. Yes!

A perfect day

Solen skiner för fulla muggar,
jag har sovit som en prinsessa och jag är på kanonbra humör
Det här kommer bli en bra dag!

Mys.



Ras Cricket - Skin

Long time ago

Tjenixen!
Jag sitter nu hemma hos papi, vilket känns lika konstigt som alltid. Jag vet inte hur länge sedan jag var här och hälsade på sist, så nu har jag bestämt mig för att stanna över helgen. Kanske tom in under veckan, det beror helt och hållet på. Jag kom hit runt två tiden efter att ha vart hos Melissa. När jag kom hade pappa och Hilleville precis åkt in till city, så jag har suttit på altanen och stekt en stund och tagit mig ett pass på träningscykeln.
Ikväll ska jag träffa A, vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på än, kanske blir det bio eller så kommer han över hit, eller något helt annat haha. we'll see!

föresten, Melissa&jag hittade en jäkla massa gammal musik på youtube igårkväll, haha.
Bland andra:
Fre - Stanna här hos mig
Maqic - Kom tillbaka
Anton och Affe - värdelös
Anton och Affe - Gråt dina tårar
Fonky Fresh - Du var mitt allt
Kymani Marley - Warriors
 
Haha, jovisst minns man gott och väl den tiden då man brukade lyssna på dessa? Ohyes.

080626

Hello!
Idag har det vart strålande sol i stort sett all day long, kanon!
När jag vaknat tog jag en sväng förbi gymmet, skönt med lite träning. Efter det satte jag mig hemma på balkongen och solade i circus 2 timmar. sen mötte jag Annie och Malin en stund, satt och pratade om allt möjligt. Nu har jag precis duschat för tredje gången idag och ska snart möta A. Jag är sugen på att ta årets första utedopp men den där badkrukan verkar inte alls lika taggad, haha. 
Efter att ha umgåtts med honom ett tag ska jag kila vidare till Annies place för atta stanna under natten. Yey!
 Ha en trevlig kväll! :)

21 dagar kvar hjärtat!






Det var på tiden

Hej hopp, jättesnopp!
Igår var det en sådär lagom seg dag faktiskt.
Så fort jag vaknade gjorde jag mig iordning för att åka förbi dagis och hälsa på, har inte träffat barnen på flera veckor. Har saknat de så in i norden!
Efter att ha pussat och kramat klart dem så började jag dra mig hemåt då jag var så hungrig att jag trodde att magen skulle gå sönder. På kvällen lunkade jag över till Annie för att se vad hon och Malin hade för skoj på G. Det visade sig att de bara hade tänkt att ha en myskväll framför tvn med fruktsallad, medan jag kände för att hitta på något. Så vid 22 drog jag och mötte A. Vi tog oss en promenad vid vattnet. Mys.
I själva verket hade jag velat dra till Café opera för att checka in Melissa när hon gick på bardisken. Men jag tvekade för att jag var rädd att jag inte skulle komma in pga min ålder så det sket sig.
Idag ska jag träna, yey! Därefter bär det av mot Tullinge med Melissa för att träffa Basse.


Melissa är tjejen i grönt längst till höger.
Lånade bilden från Blondinbella.se

080623

Känslan är helt underbar, du får mig hela tiden att le.


7 månader sedan sist



Imorgon så ska jag på klassfest med min gamla klass från globen gymnasium. Det ska bli riktigt kul Många utav dem har jag trots allt inte träffat sedan jag slutade vilket var 7 månader sedan. Helt crazy! Så det ska verkligen bli jättekul att träffa folket igen!

080602

God eftermiddag!
Igår somnade jag för sent, vilket gjorde att jag vart hur trött som helst hela dagen, och den otroliga värmen har inte gjort mig piggare.
Igår var jag med Angelika en stund på dagen, vi drog till ett bad för att ligga och steka ett tag. Men överdrivet länge fick vi inte ligga ifred innan det kom några killar och störde. irriterande. Efter att ha vart med Angelika mötte jag Disa och tog en promenad, sen satt vi på min balkong och pratade.
På kvällen åkte jag till huddinge för att möta A, vi gick runt och pratade, träffade även på älsklings Melissa där.
Kom hem strax efter 23. då tog jag dagens tredje och sista dusch haha. Sen var det dags för sängen.
Idag har jag vart på jobbet och lekt med barnen, nu är det bara två dagar kvar sedan får jag inte träffa de föräns i höst. suck.
Efter att jag slutat tog jag en snabb sväng förbi Farsta för att inhandla något nytt plagg.
Hittade dock inget speciellt, med fick iaf med mig en grå hög kjol, samt en rosa kofta hem.
Nu ska jag byta om och möta Angelika, vi hade tänkte åka och bada men det verkar som att solen har bestämt sig för att ta sig en tupplur bakom molnen. Så vi får se vad vi istället hittar på ;)
ciao puss


RSS 2.0