1a advent

Can you feel it? Inte det minsta. Ingen julstämning över huvudtaget. Det har jag dock inte gjort de senaste åren. Men men, igår var det ännu en härlig kväll hos min kära vän wang. Gjorde en del grejer jag gärna vill glömma, men man lever bara en gång och då är det bara att köra ;)

Anywaaaay. orkar inte skriva mer haha


I´ve got the power!

YEEEEEEEEEEEES! Guess what? Jag fick jobbet!
Jag har förmodligen inte nämnt det, men jag lämnade in en ansökan på Ica här i hagsätra för någon vecka sen, några dagar efter det ringde de och frågade efter en intervju. Jag kom nyss hem från den och jag har nästan flygit på rosa moln, jag är så lycklig!
Redan nästa vecka ska jag dit, torsdag och fredag för att träna på att sitta i kassan och på lördagen börjar mitt första arbetspass. åååh fan vad bra det känns!
Nu jävlar ska det firas! dock inte imorgon för då ska jag sitta barnvakt, men på lrdag, då jääääääklar!

Snart ska jag till skolan med Yasemin och Yohanna, bara för att äta och hämta någon onödig fakta till ett projekt vi sysslar med. sen bär det av hemåt för att baka med Claudia, yuuummie


rajtantajtan

ALLMÄNT...
Namn:
Therese
Piercingar: Ja, tungan
Tatueringar: det kommer, det kommer.
Längd: circus 160
Hårfärg: mökbrun
Tycker andra att du är attraktiv: absolut
Vilket shampoo använder du: det varierar
Vilken parfym använder du: DKNY
Vad är du rädd för: death
Gillar du att tvätta: nej, men när allt är klart känns det underbart

SENASTE...
Film du hyrde och med vem:
  oj, hyr sällan film.. minns inte senaste gången
Låten du lyssnade på: Vybz kartel - Money fi spend
Låten du hade på hjärnan: stay with me
Personen du ringde: claudia
TV program du tittade på: my sweet sixteen
Personen du tänkte på: melissapissa
Personen du fick sms av: fredrik
Gången hela din familj åt middag tillsammans: både mamma och pappa? fem år sen

FAVORIT...
Mat: allt möjligt
Låt: Anthony B - woman of my dream
Sport: ingen
Dryck: cocacola
Kläder: bekväma
Bil: porsche

ANTAL...
Gånger du varit kär: oj, på riktigt, 0.
Gånger ditt hjärta brustit: 1

ÖVRIGT...
Gillar du att slåss: definitift inte.
Vad ska du göra ikväll: we´ll see
Vad är du allergisk mot: nothing
Var har du ont: ingenstans
Använder du hårspray: sometimes
Kan du stå på händer: mot väggen ja


ÖVRIGT MER...
Salt eller socker:
beror på
Var du glad igår: Ja men inte heela tiden.
Vad dansar du till: dancehall
Stockholm är: helt okej
Mer värt än guld: mille
Spaghetti eller makaroner: makaroner!
Ett land jag helst vill besöka:  gambia, jamaica, thailand, usa
Ska bli skoj: framtiden
Sparar till: resor nästa år
Väntar på: nothing
Dagens dryck: water

I love it

Jag måste bara säga, åh vad jag är nöjd med farsta gymnasium! Den skolan förändrat allt. I love it!
Helgen har vart chill, men samtidigt galen. I fredags drog jag och Yasemin till Wang, vi tog det bara lugnt med honom, Enock och Sanil. spelade kort och snackade. Runt ett kom fredrik också. Vi gjorde inte så mycket mer än spelade kort och snackade den kvällen. Yasemin skulle sova hos mig så vi började knalla hemåt strax efter 4. somnade nästan direkt vi lagt oss i sängen, skönt haha.
Vi vaknade vid 14tiden igår, då skulle hon hem nästan driekt. Så jag följde henne till tunnelbanan sen gick jag hem, duschade och började göra mig iordning. Vid 18 mötte jag Claudia för att åka förbi min pappa för att hämta lite småsaker, men huset står ju tomt eftersom han och frugan är i Papa new guinea tror jag det hette, det ligger ovanför Australien har jag för mig att han sa. Orättvist. haha.
Efter det åkte vi till mig igen, bytte om och började röra oss mot wang för att fira Sanil på riktigt eftersom han fyllde 22 år i onsdags. Det var en hel del där från skolan som vi itne pratat med tidigare, så det var kul. sen kom även resten av tjejerna, Melissa, Nella, Catta och hennes kompis Maria. det var en härlig kväll, trots en del tjafs mellan några av oss tjejer. men det löste sig som alltid direkt. Vid två tänkte jag börja dra, då hade de flesta redan dragit. Så jag gick sällskap med Fredrik eftersom vi bor åt samma håll. Han övertalade mig att följa med upp för att han skulle visa mig något. Sen så fastnade jag där, vi satt och pratade ett bra tag. sen slutade det med att vi båda somnade haha. jag vaknade vid 9 imorse, då sov han fortfarande som en stock. så jag började knata hemåt. Och idag har jag inte gjort någonting, sett på film och tvättat, nu måste jag ner i tvätten för att hänga upp allt. sen är jag klar :)
vi får se om jag stannar hemma ikväll eller om jag beger mig och träffar någon.
Ciaao


chillpill

Det händer som vanligt hur mycket osm helst, men orkar verkligen inte skriva om allt haha
nu vill jag bara njuta och dela med mig av en av världens bästa låtar



Vart circus två h sömn inatt, så ikväll blir det chillipilli på soffan haha

081101

Tjenixen, Melissa var hos mig större delen av dagen igår, vid fyra åkte hon hem, efter det mötte jag claudia och åkte till skärholmen för jag skulle kolla på skor. Efter det åkte vi hem till claudia, vi mötte nella på vägen. vi åt middag och satt och pratade sen kom melissa dit, efter det mötte vi catta och några, för att nella, catta och de andra skulle klubba medan ci andra tjejer skulle möta yasemin. På vägen till yasemin åkte vi helt fel och hade värsta äventyret haha och det var sjukt kul. strax efter ett kom vi hem till en kompis från skolan, han och hans kompisar satt och krökade så vi gjorde detsamma, det ar skitkul, sen vart det morgon och lite spårade ur, men nu är vi hemma hos mig, claudia, melissa och ugur. Jag har inte sovit på hela natten, men jag är inte redo att somna, jag känner för att ta en dusch sen städa hah. mamma kommer hem imorgon och jag vill överraska henne med ett skinande rent hem, höhö. Och jag måste bara säga att claudia är världens gulligaste och Melissa och ugur, de är så gaaaaaaaaaalet söta tillsammans jag skojar inte, de ligger i min brors säng tätt intill varann och sover. jag blir tokig, jag har smygfotat de, kunde inte motstå haha. Turturduvor asså.
Nu ska jag städa, diska osv. sen ta en dusch, skrubba hela mig, ni vet hur det känns när man inte osvit på hela natten, haha. Sen måste jag gå och handla mjölk, bröd och mat. Jag ska minsann visa min mamma att jag är ansvarsfull haha :)
Have a nice day


RSS 2.0