3 april

Det var några dagar sedan jag skrev, så jag tänkte ta och berätta lite om dagarna som gått medans minnet ändå är på plats.

Fredag: Fredagen hade jag egentligen planer på att tillbringa kvällen hemma framför teven, och försöka sova eftersom att jag inte fått en blund natten innan. Fast ändrade planer, istället träffade jag Disa. Vi gick till Stuvsta och hyrde film, World Trade Center, vilken faktiskt var väldigt bra, lite skrämmande av tanken att det där verkligen är sant.. Men den var bra, sorglig, men bra. Efter det så hade klockan hunnit bli dags för att dra sig hemåt, eftersom jag bor en ganska så bra bit ifrån.
Lördag: Jag träffade Annie vid 2 tiden, då vi planerat att städa och möblera om i hennes rum, men blev inget av det, lite städning iförsej men knappt så att det räknas. Framåt 5 så gick vi till Stuvsta pizzerian och åt, och det satt riktigt fint med en Hawaii ska jag tala om, det var ett tag sedan sist. Vi hade bestämt att vi skulle ha grillkväll tillsammans med Emma och Disa, och skulle möta de vid Ica halv 8. Så vi tänkte att det inte var någon idé att gå hem, så vi satt kvar på pizzerian ett tag, sedan gick vi till Annies farmor och väntade.
Klockan hann bli över 8 och Emma var inte klar i Södertälje, och Disa var inte klar på middagen hos Emmie.
Så jag och Annie beslöt oss för att gå hemåt, Vid 9 kom Emma och Disa istället hem till Annie, då gick vi istället till Coop och köpte det som behövdes. Eftersom att Annie var väldigt trött och kall så fick vi skjuts dit vi skulle utav, Jocke, Viktor, Gustav och Malin.
Det vart faktiskt en riktigt lyckad kväll trots allt! Fast den slutade av att vi fick lite "besök" senare in på kvällen.
Men det var väll ingen fara.. hoppas jag! haha.
Efter "besöket" så tappade de flesta lusten att fortsätta grilla, så vi släckte grillen och började kila hemåt.
Eftersom jag och Annie skulle hem till henne så gjorde vi sällskap med Disa en bit så att hon skulle slippa gå själv. Efter det gick vi själva hem.
Minns inte exakt när vi somnade men det blev nog ganska sent.
Söndag: Detta var nog den skönaste söndag på länge. Vi vaknade inte förens 14.30! Vi tog en promenad med Max till Coop och chackade massa frukt som vi skulle ha till fruktsallad.
Efter det åt vi middag, fiskgratäng för er som vill veta, haha!
Efter middagen hackade vi frukten medans vi väntade på att Anna skulle komma hem, så att vi kunde låna filmer. Hon kom vid 9, så vi gick och lånade House of wax, Happy feet och 7 miljonärer, Vi började md att se på House of wax så att vi skulle hinna se någon lite bekvämare film efteråt, så att man slapp somna helt uppskrämd.
Medans vi såg på filmen var det bara att hugga in i den underbara frukten. Ingen kan göra en så god fruktsallad som mig och Annie ;) haha! Efter att House of wax var slut så satte vi på Happy feet för att komma på lite andra tankar, den var riktigt söt.
Jag somnade nästan direkt efter att filmen var slut, fråga inte varför, rätt skumt efter att ha vaknat så sent.
Måndag: Igår hade jag ställt klockan, var tvungen att ta mig hem rätt fort eftersom vi skulle ha gäster och det såg ut som skit på rummet, så var alltså tvungen att sticka hem och städa! Kul! 
Så jag var tvungen att stanna hemma hela dagen, bortsett från en stund på kvällen då jag stack och tränade med Ems! :)
Men sedan bar det av hemåt, när jag kom satt alla ute på altanen och såg ut att ha rätt kul .. Men så kul att jag skulle göra de sällskap var det inte. så jag gick och duschade, och lade mig i soffan.
Haha, nejdå jag är inte alltid så osocial.

Så idag är det tisdag, igen .. Och påsklov. Jag vaknde runt 8 av att någon terrorist ringde på hemtelefonen femtioelva ggr. eller tjaa, nästan. Ingen annan var heller hemma så jag var ju såklart tvungen att svara, precis som jag lyft luren lade den jäkeln på! Så dagen började inte på topp, dessutom var vädret ingen höjdare heller.
Men aja, detgjorde inget att jag vaknat så tidigt, eftersom jag skulle möta Emma och Disa i huddinge vid 10, för vi skulle hinna gå till um innan min och Emmas träning. Um var visserligen stängt så vi gick istället runt i huddinge, tills vi missat träningen, klantigt.. Men jag och Disa åkte istället till Farsta C där jag hört att de skulle ha fina skor, vilket var bullshit för jag hittade inget som helst. Men vi hade lika kul som alltid iallafall!
Efter det åkte vi tillbaka till huddinge där vi skulle möta Emma för att gå tillbaka och göra ett nytt försök hos um. Där vi satt och väntade i 2h och 30 min! uuurk. Fast hade det inte vart för sällskapet så hade tiden gått ännu långsammare!
Snart så ska jag träffa Disafisa(<3)igen, har ingen aning om vad vi ska hitta på, men vi hittar nog på något ska vi se.


RSS 2.0