29 april

Hello!
Under den senaste tiden har jag känt att allting verkligen känns så rätt på något sätt, vädret är perfekt och livet bara leker. Igår åkte jag och Disa in till stan och tog en fika, samt letade efter en ny skinnjacka till mig, men hittade inget. Så det får bli något annat. Efter det drog vi på träning, och jag måste bara få skryta lite. Efter en kvart får Disa håll och måste sätta sig ner, istället för att boxas mot henne är jag tvungen att boxas med en jäkla biff. Haha jag flög igenom halva rummet alltså. Jaja, en rejäl genomkörare var det iallafall ;) Efter det åkte jag hem och duschade och gjorde mig iordning för utgång igen, då tog jag en promenad med L. Vid 23 tiden eller var det var så var jag tillbaka hemma.
Idag så var det en kanonbra dag på dagis, efter det åkte jag hem och bytte om. Därefter drog jag och mötte Melissa, vi hade ingenting att göra och var helt slut så vi satte oss på en klippa i solen och njöt. Nu är jag tillbaka hemma och funderar på att ta en sväng förbi gymmet och sola. Men måste egentligen stanna hemma för att passa snorungen. Aja, får se hur jag gör :)
Ha det så bra!

image181
Hittade den här grymt snygga bilden på älsklingen.

Helt rätt!

Just nu är jag bara så sjukt jäkla överlycklig! Jag är på världens bästa humör. Jag är så lycklig att jag fyllts med energi och bara måste göra något åt den så jag ska minsann ut och springa! wiiiiee

Älskling, 18 år!

Igår fyllde min bäste vän 18 år! För att fira det höll hon en fest hemma som var helt kalas! Lite senare under natten började det dock spåra ut, ungefär 5 par skor var stulna, min skinnjacka samt någon annans mm. Usch, kan inte alla bara visa tacksamhet och respekt för att de fick komma in i huset iställer för att sno? Anyway. Bortsett från att en del blev av med skor och jackoe så var kvällen helt enkelt bäst.
Här kommer lite bilder från kvällen, lånade utav madlenm.blogg.se :)

         

Och födelsedagsbarnet får en hedersplats!

image180

Grattis älskling, jag hoppas att du vart nöjd med din kväll!

Hej igen!

hey there!
I know, jag är sämst på att uppdatera.
Den här veckan har jag inte mått något vidare, huvudet har snurrat så att jag blivit illamående.
Jag kan inte säga att jag vart sjuk, men något har vart fel. Har ätit dåligt, så har haft dålig energi och näring. Nu börjar det iallafall bli bättre, men är fortfarande itne helt bra.
Trots detta så gjorde jag ett försök och åkte in till stan med Disa, köpte lite kläder när jag ändå var där. Efter att vi gått runt i ungefär 2 timmar kom huvudvärken tillbaka och därefter illamåendet så vi begav oss hemåt.
Nu sitter jag här och funderar på att ta något att äta och därefter gå och lägga mig. Vill bara bli helt bra så att man kan komma ut i det härliga vädret på riktigt igen!
Och på fredag har jag inget val, då är det Annies födelsedagsfest! Så då måste jag vara på topp!
jaja, ha det så bra!
ciao puss

You rock!

image169

Bruce Springsteen,
Marry me?

Rythm of the night!

Hallo!
Lika dålig uppdatering som vanligt, haha. Nu sitter jag här och är 100% redo för lite lördag. Ska alldeles strax möta Melissa, vi ska in till stan och möta Catta därefter ska vi kila mot rådmansgatan på fest med W och hans vänner. Idag har jag inte gjort mycket alls, har vart riktigt seg hela dagen lång, vid 18 mötte jag Daniel i hagis och så gick vi tillsammans till Annie. Efter en stund lämnade jag dem ifred och gick hem till mig för att förbereda kvällen.
Först var jag inte alls taggag för en utekväll men till min räddning så fanns låten Rythm of the night - Valeria, Moulin Rouge soundtrack. Riktigt bra låt ;P
Nu börjar det hursomhelst bli dags för mig att packa ihop det sista. Men innan jag kilar måste jag berätta att jag träffade Anna igår, det var nästan precis ett halvår sedan vi sågs sist, så vi hade en hel del snack att ta igen haha. Vi fick oss iallfall flera goda skratt. Strax innan jag skulle knata mot pendeln hem så gick vi och hälsade på några kompisar till henne, trevligt.
Aja, nu blev det lite stressigt här, vi hörs!
Ha en trevlig kväll folks!

Vilken morgon!

Hallå! Idag har jag faktiskt vart på riktigt bra humör, trots det megatråkiga vädret. Men man kan ju inte alltid få som man vill ;)
Dagen har tyvärr inte vart lika bra för andra som för mig. Morgonen började med att när jag kom  till jobbet så står det ett antal polisbilar utanför, samt ett gäng reportrar och journalister. Jag gick in till dagiset där Heidi berättade om vad som hänt, det var tydligt en mamma och hennes 19åriga dotter som blivit knivhuggna. Det var en granne till de som hittat de i porten som de kravlat sig ut till för att få hjälp. Sedan kom ett barn med sin mamma som bor i huset intill, hon berättade att hon hört bråk hela natten och vid 5tiden hade det rusat runt poliser i lägenheterna omkring. Usch, förskräckligt..
Det värsta är att ända sedan det som hände Riccardo känns det som att det bara skett mer och mer olyckor. Tar detta aldrig slut? Man blir galen. När vi tog rast gick vi förbi bara för att se, då var Svt där samt städare.

Anyway, efter jobbet åkte jag och Angie till gymmet för att sola, där stötte jag även på Melissa och Veronique.
Nu är jag tillbaka hemma och ska snart kila iväg och äta middag med Annie och hennes vän Alexander.
Antingen hörs vi senare, eller imorgon, Ciao! :)

Dålig uppdatering

Jag har en stark känsla av att den här bloggen kommer gå i graven om jag fortsätter i den här takten, haha. Så jag får väl helt enkelt lov att bättra mig!
Idag försov jag mig pga att jag inte kunde somna inatt, vilket jag inte kunnat göra den senaste veckan.  Hoppas det bättrar sig.Tur i oturen så fick jag skjuts till jobbet, så jag kom trots allt inte alldeles jätteförsent.
Efter jobbet åkte jag och Angelika till Farsta för att hon skulle se om sin mobil kommit in efter att ha vart på reparation, vilket den inte hade. Samtidigt som vi var där passade jag på att glutta runt lite i butiker, Köpte fyra par skor, en halsduk från indiska samt foundation. Sedan skulle Angelika bege sig hemåt så istället mötte jag Melissa som precis slutat skolan. Efter att ha släpat runt Melissa in och ut, hit och dit i butiker ett bra tag så började vi röra oss hemåt.
Hann knappt kliva in genom dörren innan det var dags att röra sig utåt igen för att göra Annie sällskap till centrum för att chacka lite candy och mat.

Så nu alldeles strax tänkte jag slänga mig i duschen för att sedan lägga mig i soffan och se på film, sådär lagom avkopplande efter en hård dag ;)
God kväll!

100 dagar kvar älskling!


RSS 2.0