Grrr


081020

    
   

School girl

Gyptian - School girl


I´m back for a while

Det var ett bra tag sedan jag skrev sist, haha. Och nu när jag bläddrar igenom det senaste jag skrev så upptäcker jag hur mycket allt har förändrats på dryga tre månader. For sure!
Idag sov claudia hos mig, vi råkade försova oss i ungefär en timma, inte bra, men vad ska man göra? haha.
catta och jag planerade att vi skulle träna nu på kvällen men ingen av oss var speciellt taggade så vi skjuter upp det till imorgon istället. 
Helgen var rätt seg, hände inget speciellt. men det kunde nog behövas med tanke på hur fullt upp det vart de andra helgerna. i fredags var vi lediga så jag sov hos min fru, melissa, vi tjockade i oss massa smörgåsar och drack varm oboy och såg på film, myyyys. På kvällen drog vi till Claudia och tänkte egentligen dra ut med Catta, men catta slutade jobba så sent så det sket sig. Jag och melissa drog hem med sista bussen, båda var så sega haha.
På lördagen hände heller inget speciellt, drog till Claudia på kvällen när jag kom var hon redan dyngrak och deckade en timma senare på soffan, jag försökte väcka henne i ungefär 2h, men lyckades inte så jag drog hem haha. den här helgen var ingenting jämfört med förra, då var det fest tre dagar i rad, det var riktigt kul.

Tre bilder från förra lördagen, hade fler bilder men de råkade jag radera innan jag förde över de till datorn. haha.

   


RSS 2.0