<3

image9

19 sep

Det var på tiden!
nu har det gått några månader sedan sist, lite mer än 5 månader närmare bestämt. Så som ni kanske redan märkt så lägger inte jag ner särskilt mycket tid på den här bloggen. Jag har liksom ingen nytta utav den, det är inte ofta som jag har tid att sätta mig och skriva om mig själv och mitt liv. jag har faktiskt bättre saker för mig.
Och nu när skolan börjat igen så har jag ännu mindre tid över för bloggen.
Så kanske blir det här mitt sista inlägg, eller inte, jag vet inte.
men jag kan iallafall berätta lite kort om min sommar.
denna sommar har gått riktigt fort! och vädret ska vi inte äns tala om, det har vart total katastrof! det började bra, men det blev bara värre och värre.
men tur i oturen var väl att jag har vart utomlands en hel del. hur skönt som helst!
först var jag i Spanien i två veckor med min vän Malin. Vi var tillbaka i Sverige den 7e Juli. dagen därpå, den 8e Juli alltså, så var det dags att bege sig av mot arlanda igen, för då skulle nämligen jag och Disa till Rhodos! oouf.
Det finns bara en sak att säga idag, JAG VILL TILLBAKA! det var så härligt. När jag ser på de härliga bilderna blir jag nästan helt förstörd av att jag vill tillbaka till värmen och sola, haha :)
Men förhoppningsvis så kanske jag och Annie ska till Egypten eller Kanarieöarna i vinter, om jag lyckas övertala min käre far det vill säga. Wish me luck..
När vi kommit hem från Rhodos så hände det väl inte så mycket mer, vädret var för det mesta uselt, Så jag tillbringade i stort sett all min tid tillsammans med mina vänner. En helg åkte jag ut till Länsö, till John och hans brors Leos land. Så jag åkte dit och var där i några dagar, var hul kul som helst. Där träffade jag KJ, en utav leos kompisar, och det visade sig att vi skulle börja i samma skola till hösten, nämligen, Stockholms hotell- och restaurangskola vid globen. Så det kändes lite tryggare eftersom jag inte skulle känna någon som helst annan i den skolan, så jag var inte lite nervös inför första dagen.
Men jag kan passa på att meddela att det gick bra, och jag trivs hur bra som helst i min nya klass:)
Samtidigt som jag naturligtvis saknar min gamla klass.
På tal om den gamla klassen, här har vi en bild från vårbalen.

image8



RSS 2.0