092101

Shulululuu, Welcome wednesday. Alldeles strax ska jag knalla mot Claudia för att möta henne och Jonatan, vi ska ta en liten promenix sen får vi se vad vi hittar på, det lär inte bli långvarigt eftersom kl 17 börjar jag jobba, och behöver vara där circus 20-30 min innan, dessutom bör jag hinna hem och äta innan. well well, imorgon ska jag tillbaka till praktiken, känner att jag fått min sömn nu, känns kanonbra. Är på sjukt bra humör faktiskt:)
Have a nice day!


090120

Kom nyss hem från gymmet, tog en sväng på cykeln och tränade magen, orkade inte mycket mer. Men lite nytta har man iallafall gjort. Om circus en timme måste jag börja knalla till work, suck har ingen lust för fem öre att varken gå omkring och bära varor eller sitta i kassan. Men klart man ställer upp, och det blir ju vad man gör det till, och jag ska laga någon god mat nu sen duscha då lär det kännas mycket bättre efter. Magen har ropat efter mat i säkert en timme redan haha.
Föresten så satt jag nyss och läste igenom massa gamla inlägg haha, det är verkligen sjukt kul att se hur mycket man förändrats. och i somras. Jag träffade en viss person nästan varje dag såg jag haha, det var inte alls så som jag minns det men uppenbarligen, tröttnade vi aldrig på varandra? haha uppenbarligen inte. Men men nu är det dinnertime :)
byebye




Godmorgon

Tjäna, Idag stannade jag hemma från praktiken av ren utmattning, kalla mig skolkare om det känns bättre, jag behövde iaf sova!
har itne sovit ordentligen på en vecka, eftersom förra veckan stängde jag på jobbet kom hem hur sent som helst, hade jättesvårt att somna, som nnågra få timmar och sen var det dags att vakna innan solen gått upp igen för att dra till skolan därefter till jobbet, sådär var hela min vecka.
Idag hade jag tänkt att bara ta det lugnt hemma, fixa mitt rum, tvätta osv. Men nu när man vaknade har man fått sms utav The boss att han behöver hjälp mellan 17-22. Jag sa att jag hade möjlighet att ta passet, men vi får se om någon annan hann ta det innan.Om inte så blir det ingen tvätt för mig idag, tyvärr. får nöja mig med att fixa rummet sen kanske ta en sväng förbi gymmet, det vore på tiden det, haha. det börjar växa spindelnät i musklerna känner jag.


Ett gott skratt



Hahah, best ever, checka även in "When I grow up" som du hittar vid sidan om.

090119

Hello! Det var inte igår, haha. Jag orkar i stort sett aldrig uppdatera här, men känns inte som det viktigaste i världen heller. Den senaste tiden har jag inte haft mycket för mig om jag ska vara ärlig, jag har mest jobbat jobbat jobbat. Egentligen är det väldigt bra, men man saknar ju tiden då man var ute nästan varje helg ibland också. Men mitt nyårslöfte var bla att satsa allt på skolan, jobb och träning det här året. självklart ska jag ut och ha kul också men inte allt för ofta, har talat om för The boss nu att jag bara kan jobba varannan helg och tre vardagar i veckan. Så det blir lagom, då har jag massor utav tid över till annat. Dock blir det värre nu när man har praktik i fem veckor, men äsch det fixar sig.
Jajajajaja, finns inte mycket mer att säga, mer än att vi hörs helt enkelt


...

Te añoro. Te quiero mi corazon!


RSS 2.0