Dagens

Livet är en resa - fånga dagen.
Vi lever bara en gång.

image168

En stund för sig själv

Hejhopp! Nu sitter jag här på mitt rum tillsammans med tända ljus, bra musik och så ansiktsmasken.
Man riktigt njuter. Det är såhär man ska förbereda sig inför en fredagskväll - en stund för sig själv. Det hade inte suttit helt fel med ett varmt bad också, men det blev lite sent påtänkt, det får bli en annan gång ;).
Tycker iallafall att ni ska prova på detta (för de som inte redan gjort det).
Slängde precis en blick på klockan. Det börjar bli dags att röra på sig nu så att man blir klar någon gång.
Men jag önskar er en toppenkväll!


 

Ett väldigt litet mästerverk

Gooodmorgon!
Jag hade ställt klockan på 10.30, men vaknar inte förän strax efter 12 då Malin ringer. Puh, hade inte vart skönt att sova bort hela dagen. Såför en gåns skull uppskattar jag att någon ringer och väcker mig på en lovdag;)
Anyway, tänkte alldeles strax dra mig ut och springa samt promenera lite. Funderar också att gå förbi jobbet. Skulle behöva gå förbi och skriva på lite papper. Dessutom saknar jag barnen så in i norden! Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer, vi har som alltid ett antal olika alternativ men ingenting bokat. Jaja, vi tar kvällen som den kommer ;P
Nu ska jag hursomhelst, börja göra iordning mig.
Bye  bye!

image166
Här har ni mitt och X mästerverk från dagiset. Är det inte vackert? haha! :)

Just my luck!

Godmorgon!
Var tvungen att stiga upp tidigt idag därför att det skulle komma någon rörmokare eller vad det var, haha.
Men jag ska inte klaga, för det var riktigt skönt att vakna i  lagom tid, har en hel del jag ska hinna med idag också, så det skadar inte heller :) Ska alldeles strax dra mig mot huddinge för att köpa ett nytt batteri till min mobil efter den lilla olyckan i hissen i förrgår.

Jag och Melissa står i en hiss. Jag tar upp min mobil och tänkte filma Melissa, då slår hon till mobilen som då flyger i golvet, batteriet åker av och nerför hissen. Just my luck!
Så måste kila och köpa nytt idag.
Därefter ska jag antingen ta en sväng förbi jobbet för att hälsa på (börjar ju nästan bli tokig utan dessa barn) eller följa med A och simma.
Hur som haver, nu måste jag börja göra mig iordning. Men vi kanske hörs senare.
Puss och kram!

Awake!

Hallå där! det var ett tag sedan. Jag är verkligen dålig på att skriva i den här bloggen, men ibland orkar man bara inte ;P Vilket jag inte gjort de senaste dagarna.
Mitt lov har än så länge vart kanon. Idag träffade jag Disa, vi tog det lugnt framför filmen Awake (som jag även såg igår). Efter det knatade hon hemåt och jag mot Ica för att köpa lite frukost till imorgon.
För en stund sedan kom även Melissa hit som också ville se Awake. Så nu ligger hon framför TVn medan jag sitter här och roar mig på annat håll. Måste erskänna att jag blivit liiiite trött på filmen med tanke på att jag såg den senast för 3 timmar sedan haha ;P
Men nu ska jag nog ta och lägga mig bredvid M ett tag. 
Ha en trevlig kväll. 
Ciao!
 
image165
Awake
med Hayden Christensen och söta Jessica Alba.

A sunny day

Godmorgon bloggen!
Idag är jag på ett oerhört strålande humör, jag har sovit gott, solen skiner, jag är ledig och jag ska få träffa självaste Nina idag :) Om jag känner på mig att det kommer bli en bra dag? Javisst.

Idag tänkte jag faktiskt ta en promenad förbi huset där jag bodde tidigare, vi flyttade hit för ungefär ett år sedan och har inte vart där sedan dess. Men jag har hela tiden velat se hur det ser ut nu efter att de byggt om om allt.
Så det ska bli kul att se + att man får sisådär 3 timmars promenad tur och retur ;)
Men innan dess måste jag hinna med lite annat. Måste kila och köpa lite diskmedel, disktrasa osv osv. Eftersom jag är den som är ledig idag, så får jag den äran ;)
Men när allt detta är gjort, den långa promenaded och diskmedelsshoppingen. Då måste jag natuligtvis hem och byta om, för då är det dags för träning med Disa! När träningen är slut så måste jag skynda mig hem, slänga mig in i duschen, därefter göra mig iordning för att åka in till st eriksplan och träffa Nina!
Hejoch hå,fort ska det gå ;)
Det lär bli stressigt där mot slutet. haha!
Så för att underlätta lite, tänkte jag börja göra mig klar nu så att jag kommer iväg :)
Have a nice day!♥


Godkväll!

God kväll!
Jag klev nästan precis innanför dörren efter en kväll hemma hos Annie. Först möttes vi nedanför mig för en tripp till centrum, för att jag skulle köpa blommor till mami (ibland måste man visa lite kärlek inom familjen också :)) och hon skulle ladda upp inför kvällen med lite godis och chips + fyra filmer. Vi såg på någon film med min andra älskling (Matthew McConaughey) och Sarah Jessica Parker. Minns inte vad filmen heter, det var något annorlunda namn haha ;P
Imorgon är jag ledig, vilket faktiskt känns riktigt skönt! Jag har sovit så himla dåligt den senaste veckan, så nu jäklar ska jag ta igen under lovet ;)

Trots att jag är ledig imorgon så ska jag ställa klockan, jag avskyr nämligen att sova bort hela dagarna - så runt nio halv tio tänkte jag stiga upp. Tänkte ta en långpromenad och hoppas på att solen skiner imorgon, det skulle uppskattas. Nu däremot, nu tänkte jag lägga mig i sängen och se på Women´s murder club på 3an och önska er en god natt :)
Nattinatt♥

Update -
Jag kom på vad filmen heter - Hemma bäst!
Haha, så. Nu kommer jag kunna sova gott :)


Fram med pulkorna

Godmorgon! Har ni kikat utanför fönstret idag? Marken är nämligen täckt utav snö! Fast nu ska jag se det från det ljusa sidan. Barnen på dagis har äntligen fått sin snö, så nu lär väl pulkorna tas fram. Haha, som de har längtat ;)
Men nu måste jag skynda mig. Have a nice day!

image164

En rejäl regnpromenad

Hallå! Jag kom nyligen hem efter en inte så mysig promenad i snöblandat regn. Okej, jag erskänner. Lite härligt var det faktiskt - till en början. Men när den där pölen i ena skon bara blev större och större var det faktiskt inte så härligt längre. Inte heller när händerna började frysa till is. Nej fy, jag vill ha vår! Men jag hoppas att ni har haft en bra kväll iallafall :) Nu tänkte jag slänga mig in i duschen därefter hoppa i säng, åh vad jag har längtat haha!

Men bling bling i håret är inte helt fel haha ;)



En promenad i snöregnet!

Vilken sekund som helst så ska jag kila utåt i det osköna vädret för en långpromenad med Melissa. Var tänkt att jag skulla ta det igår men då träffade jag Malin och Amanda istället, så det får bli idag. Det gäller väl bara att man har kläder efter väder ;P dvs. fodrade gummistövlar och en fodrad regnjacka. Varför inte overol och galonisar som barnen? Tyvärr har jag inget utav det så jag lär väl komma hem genomvåt, men det kan jag leva med ;)
Hej sålänge:)

image161


Alvin and the chipmunks

Har ni missat Alvin and the chipmunks? eller Alvin och gänget som det heter på svenska. Då börjar det bli dags att se den. Det är den mysigaste film (nästan) som jag sett, man blir så sjukt glad utav den :)
 


Om ni inte orkar ladda ner filmen så kan ni iallafall ladda ner musiken, haha ;)

Alltid lika snygg

Kate Hudson, Alltid lika snygg

image160

Justin Bieber



Så duktig! och hur gammal lär han va? Inte äldre än 13.
Jag ska få min lillebror att sjunga sådär, haha :)

Mina nya frisyrer

Haha, så snygg man kan vara!

  

Vill ni också testa lite kändisfrisyrer? Klicka här!

Godmorgon!

Jaha, så är det söndag. Igen. Så vad ska man hitta på idag? Funderar på att ta en låååång promenad och sola lite solarium.
Igår träffade jag Malin under dagen, vi åkte till huddige och käkade lunch. Därefter åkte jag hem, fixade iordning mitt rum osv. Under kvällen träffade jag min lilla älskling A. Vi stack hem till mig och såg på melodifestivalen för första gången. Myspys :)
Nu ska jag nog börja göra mig iordning för dagen.
Have a nice day!

Konsten att sakna Elisabeth P

image151


image153


tors-fred

Hej! det var ett tag sedan, i veckan har jag haft fullt upp så jag har varken haft tid eller någon speciell lust att blogga. Det har vart stressiga mornar och sena kvällar för min del och då man kommer hem och äntligen får chansen att gå och lägga sig i en skön säng så prioriterar man inte alltid bloggen ;)
Hur som haver, i torsdags (efter att jag slutat) så träffade jag Malin och Amanda, vi stack hem till mig och gjorde egentligen ingenting, mest pratade. Vid åttatiden så följde jag med dem till bussen och därefter tog jag en promenix. När jag är tillbaka så sätter jag på den sämsta kvällskanalen Svt1(!), jag brukar alltid somna till den enbart för att de alltid visar så sjukt ointressanta program på den på kvällarna. Men vem ser jag inte där i rutan? Jomen visst är det Isabella Löwengrip, så jag hoppade i sängen och vart som fastklistrad. Men jag måste säga att jag tycker att hon gjorde väldigt bra ifrån sig. Men den där komikern(?) hade han något bra över huvudtaget att komma med? Nej, han var mest pinsam! Men jag förstod heller inte varför folk klagar över att hon shoppar för för mycket i månaden, hur kan det vara för mycket? Hon har pengarna och hon förtjänar de definitivt, det är trots allt hon som arbetat och slitit sig till dem. No one else. Skulle jag ha den ekonomin, skulle jag utan problem shoppa för 10.000 i månaden, haha.
Tillbaka till min säng, jag lyckades inte somna den natten. Jag somnade runt 5, med andra ord hann jag knappt blunda innan klockan ringde. Huvudet värkte på jobbet och naturligtvis var det ovanligt många där också - vilket betyder att det blir mer gap och skrik. Så jag fick åka hem. Istället åkte jag hem till Angelika och tog det lugnt där :)
Vid 17tiden åkte jag hem, då Annie kom förbi lite snabbt och gissa vad hon hade med sig? En ros! Är hon inte underbar? En helt torkad ros dock, men vaddå - det är faktiskt tanken som räknas, haha!

Efter att hon gått lade jag mig för att sova så att jag kunde vara pigg på kvällen. Men det gick inte för att det rasade in sms och jag kunde inte stänga av för jag ville inte "missa något" haha. Framåt 21tiden började jag och Melissa åka mot Nella, där vi tänkte umgås ett par stycken och ha det mysigt. Jag och Melissa blev en aningen tidiga så vi fick sitta och vänta på de andra i nästan en timma, men vi hade det kul. Haha. Ett tag senare kom Catta, Christian och någon annan - minns inte vad han hette, det var ett annorlunda namn ;p
Vi drack vin och dunkade musik, naaajs!
Vid 2 började jag, Catta och han med ett annorlunda namn åka hemåt, Melissa hade redan somnat haha. När jag är i Skanstull och ska byta tunnelbana så möter jag upp W ett tag. Samt får ett samtal från en kompis som berättar att en kille (som hon vart "på G" med tidigare) har tagit kontakt med henne på msn och sagt en hel del idiotiska saker. Och jag ska inte äns säga vad det var, för ni vill inte veta tro mig. Det är vidrigt och motbjudande, en del svin vill man bara spotta rakt i ansiktet, eller ännu bättre spy på dem. Tur att inte alla är så, hur skulle vår värld då se ut? Vi skulle bada i spya.


Ellosbeställningen har kommit!

Hallåj! Kom nyligen hem från stan efter att ha träffat Jullan och Ola. Ska alldeles strax kila mot Stuvsta med A och hämta ut vår beställning från ellos. Spännande;) Ikväll blir det träning med Disa. Ingen utav oss har tränat på x antal veckor så det ska bli kul att se hur bra det går, haha.
Kan lägga in lite pics senare på kläderna jag beställt! :) Ska ta och avrunda här, hinner inte bli något långt inlägg det här. Men vi hörs om ett tag då.
Ciao

DAGENS HOROSKOP!

Dagens horoskop - 12/3

VÄDUREN
21/3-20/4

Måndagen börjar strålande. Mest märkbart är hur mycket du får gjort. Du är nästan osannolikt produktiv.


OXEN 21/4-21/5

Måndagen börjar vardagligt men du kan skapa en fin guldkant genom att skämma bort dig själv på kvällen.


TVILLINGARNA 22/5-21/6

Det blir lite romantiskt men i övrigt bjuder måndagen inte på något extra. Du föredrar en stillsam afton.


KRÄFTAN 22/6-22/7

Du vaknar på fel sida men under eftermiddagen händer saker som gör måndagen till en positiv upplevelse.


LEJONET 23/7-23/8

Måndagen blir rörig. Under dagen tycker du att det närmast är roligt men på kvällen känner du dig sliten.


JUNGFRUN 24/8-23/9

En trevlig dag men särskilt märkvärdig blir den knappast. Bäst lyckas du förmodligen i yrkeslivet just nu.


VÅGEN 24/9-23/10

Måndagen blir underhållande. Det händer ganska intressanta saker runt lunchtid. En kollega förvånar dig.


SKORPIONEN 24/10-22/11

Du får mycket gjort, men det är nog till priset av att du är på dåligt humör under en stor del av dagen.


SKYTTEN 23/11-21/12

En underhållande dag. Du får mest gjort före lunch, resten av dagen handlar om skratt och kommunikation.


STENBOCKEN 22/12-20/1

Måndagen börjar alldeles fel men eftermiddagen väger upp den klena starten. Du når ett mål oväntat snabbt.


VATTUMANNEN 21/1-18/2

En fin dag men det föreligger viss grälrisk under kvällen. Du behöver utrymme, andra irriterar dig ofta.


FISKARNA 19/2-20/3

Måndagen börjar med flera effektiva beslut och du är nöjd med dig själv. Kvällen blir mysig och rofylld.

Aftonbladet.se


Matlagning är livsfarligt!

Åh vad jag avskyr att laga mat! Eller tja, ibland iallafall. Stod precis och tänkte laga mig något snabbt och enkelt så jag gjorde hamburgare, när jag ska vänta på skiten så skvätter det stekhett fett på mina armar. Och fasen som det sved eller närmare bestämt det svider fortfarande!
Usch nej, nästa gång får det bli att äta ute, haha! ;)


Vill ha vår!

Hallå där! Jag har helt glömt bort tvätten idag, men ska snart ner och fixa det. Först ska jag förbi centrum och shoppa lite batterier och frukost till morgondagen :) Tänkte också ta en fet promenad! Fast det är mycket mysigare när det är mörkt ute, iallafall när det är sånt här väder och tydligen så ska det vara lika grått hela veckan. Urk, ibland så har jag verkligen lust att flytta utomlands. Jag vill ju ha vår! Men man kan som sagt inte alltid få som man vill haha. Men jag menar, hur härligt vore det inte med kvittrande fåglar, blå himmel och grönt gräs? Jovisst vore det underbart!
Anyway, nu måste jag börja gå mot centrum om jag ska hinna med allt för ikväll blir det tidigt till sängs eftersom jag ska upp imorgon ;)
Puss ♥
image146

Hey ho, lets go!

Godmorgon!
Idag är vädret ungefär lika ruttet och trist som igår. Men man kan ju inte alltid få som man vill, right?
Idag tänkte jag börja med att fixa iordning rummet och kila ner i tvättstugan. När jag är klar med allt här hemma tänkte jag också ta en promenad till gymmet för att lägga sig i solariet. Finally!
Så nu är det bara att köra igång - Hey ho, lets go!


I've fallen in love with..

Hallå igen! Jag klev precis innanför dörren. Vi åkte aldrig till älvsjö, vi tog istället en promenad här i området. :)
Nu tänkte jag egentligen inte säga så mycket mer, tänkte faktiskt lägga mig i sängen nu och se på the wedding planner. Såg den igår, men eftersom jag är helt förälskad i Matthew McConaugheimage144y så tröttnar jag aldrig!

Han är sådär galet charmigt söt, men upptäckte precis att han är född 69 vilket innebär att han är gammal, snart 40 år. Haha, varför faller jag alltid för gamlingar? haha!
Aja, natti natti! :)


Ändrade planer

Ändrade planer för kvällen, ska tydligen till Älvsjö strax. Borde egentligen inte, men har verkligen ingen lust att sitta hemma ännu mindre att gå och lägga mig.
F kommer strax och hämtar upp mig, så nu börjar det bli dags att röra på sig! :)
Ni får ha en toppen kväll, vi kanske hörs senare. Annars så hörs vi imorgon! Puss♥


Hela helgen planerad

                                                                     
image142
Jaha, så har man helgen planerad - like always! 
Åh nej, jag orkar inte. Jag avskyr att planera allt i förtid, då blir det ändå aldrig som man tänkt sig. Man känner alltid i sista sekund att "nej fan, jag har ingen lust med det här" vad det nu kan vara.. Jaja, now it's to late!
Jag funderar fortfarande på om jag verkligen ska till jobbet imorgon, har fortfarande huvudvärk. Den kom tillbaka nu på eftermiddagen - så fort jag gick utanför huset. Men jag vill tillbaka, saknar barnen. Samtidigt som det skulle vara riktigt skönt att bara kunna sova ut och vila ut imorgon igen, så att man känner sig helt bra på onsdag. Dessutom blev inte rummet helt klart idag + att jag måste ringa banken samt Raul. Ja, lika bra att stanna hemma och bli frisk. Om jag nu inte mår bättre imorgon det vill säga, för det är inte kul att umgås med barn en hel dag med huvudvärk, det kan jag lova!
Jaja, nu tänkte jag ta en dusch. Vi kanske hörs senare ♥

Paket på väg

Jag tror jag dumpar beställningen från forever21.com. Inget utav de valda plaggen var sådär huperduperviktiga för mig, istället har ja nu beställt en del plagg från ellos.se.

   
Och så lite till, som jag inte hittar nu på hemsidan, ni får se det när det kommer på posten istället.
Tunikan som är på den första bilden har jag dock inte beställt i grönt, jag beställde en ljusblå =)

Dagens bild!

image137

Måndag 10 mars

Hej där! Så är det måndag igen, en helt ny vecka. Dagarna bara svischar förbi numera, tiden går verkligen läskigt fort.
Jag ringde och sjukanmälde mig imorse pga kraftig huvudvärk. Nu känns det dock mycket bättre så jag funderar på att ta en promenad snart, lite frisk luft kan aldrig skada. Tänkte också ta en sväng förbi Annie och låna hennes digitalkamera eftersom min är sönder sedan nyårsafton. Så vem vet, kanske dyker det upp lite nya pics här lite senare?  ;)
Men först av allt måste jag komma igång med mitt rum, plocka ihop tvätten, bädda sängen, vika och hänga in de nytvättade och dammsuga. Hej och hå! Jag avskyr att städa, men med rätt musik så är det inte så pjåkigt som det verkar.
Vi hörs sen:)
Puss


Tjohoo

Det är så att jag sitter och väntar på att min kära vän Melissa ska bli klar så att vi kan börja dra oss, men hon visade sig vara lika seg som alltid haha!
Men under tiden så kan jag visa vad jag hittat på forever21.com

      
 
     

Jackan tycker jag inte är sådär överdrivet snygg, men den ser bekväm ut och bra att ha nu till våren :)
Men vet ni vad? Nu är Melissa klar, så ska börja knalla mot tåget!
Ciaociao

Stockholm by night

Godmorgon!
Igår var det verkligen en toppendag, var och solade med Disa efter jobbet och eftersom det var ett tag sedan jag solade sist så blev jag ganska stekt, Annie kanske har rätt.. Jag borde ta det lilla lugna med solningen, men naiv som jag är och alltid vart så tänker jag inte på konsekvenserna, något jag verkligen borde bli bättre på!
Hur som helst, vid 19tiden träffade jag Angelika och Dani (någon kompis till angie) i älvsjö ett tag, pratade lite och så. Därefter tog jag bussen tillbaka och mötte Annie för en tripp in till stan för att ta en fika på La vance tillsammans med Michaela. Vilket var riktigt trevligt, själv tog man en fet kladdkaksbit (eftersom man bara hört gott om den) och en hallonsmoothie. Efter att man svepat nästan hela kladdkakan kände man sig riktigt svullen må jag säga. Men inte gjorde väl det någonting eftersom vi fick oss en rejäl promenad vid slussen, med mysig utsikt över Stockholm.
När vi var tillbaka vid tunnelbanan så beslöt vi oss för att ta oss hem.

När jag och Annie är tillbaka hemma så sätter vi oss och beställer lite smått och gott från forever21. Kan visa senare vad det blev :)

Alldeles strax ska jag och Melissa bege oss mot stan, vill visa henne den där härliga utsikten som vi fick oss igår. Idag litar jag dock inte helt på vårt väder, Solen lyckas gå i moln var femte minut eller så. Vi får hoppas att det blir bättre till 13tiden.
Ikväll är mina planer inte helt spikade, har som alltid en del alternativ men inget bestämt.
Förmodligen sticker jag på partaj i Sollentuna med Angelika, Melissa, Mine och någon till tjejkompis till Angie :)
Nu tänkte jag börja göra mig iordning,
Have a nice day!

image120

Smart tidsfördriv

Hallå i stugan!
Jag sitter här och har inte så mycket för mig, lyssnar på musik och gluttar runt lite på smycken från cocoo.se och jag har hittat en del som jag funderar starkt på att beställa.

Dessa Bamboo örhängen har jag länge velat ha, men nu känns det som att alla har de? och tycker att det känns lite uttjatat då. Vilket fall som helst så har jag svårt för att bestämma mig om jag vill ha vanliga runda eller de hjärtfromade. Usch, beslutsångest, haha men här är de välkända bamboo örhängena och lite rings.

 vs.

 

Den sista ringen finns även i svart vilken också var riktigt snygg.






Dagens horoskop!

Horoskop för fredagen 7/3

VÄDUREN
21/3-20/4

Nu handlar det väldigt mycket om det inre, om dina värderingar och dina önskningar. Tankeväckande fredag.


OXEN 21/4-21/5

Lugn och ro är viktigt, likaså utrymme för känslor. Under fredagen tål du inte stress. Inte tjat heller.


TVILLINGARNA 22/5-21/6

Du oroar dig för många olika saker och det gör att du inte riktigt kan njuta av fredagen. Rastlös kväll.


KRÄFTAN 22/6-22/7

Det händer inte särskilt mycket men det spelar ingen roll. Du är fokuserad på insida, känslor, relationer.


LEJONET 23/7-23/8

Fredagen blir ganska rörig. Vill du ta det lite lugnare måste du ignorera många av förslagen du får nu.


JUNGFRUN 24/8-23/9

Inom dig stormar det, du står förmodligen inför flera viktiga beslut. I övrigt händer inget alls just nu.


VÅGEN 24/9-23/10

Var lite rädd om kroppen, rent fysiskt behöver du vila och avkoppling. I övrigt en underhållande fredag.


SKORPIONEN 24/10-22/11

Du känner dig harmonisk och positiv trots att du drabbas av dumma förslag och många irritationsmoment.


SKYTTEN 23/11-21/12

Ditt humör är ganska dystert och du har svårt att njuta av tillvaron. Kanske jagas du av gamla minnen.


STENBOCKEN 22/12-20/1

Fredagen blir ganska underhållande. Låt din egen humor inspirera så växer dagens innehåll en bit till.


VATTUMANNEN 21/1-18/2

Fredagen bjuder på nöjesliv och en del romantik, men mest handlar det om ägodelar och pengar. Lyckad dag.


FISKARNA 19/2-20/3

Nymånen gör dig inåtriktad och eftertänksam, men också sensuell och sugen på nya upplevelser. Fin fredag.


The sun is shining!

Hejhopp!
Hade tänkt slänga in ett blogginlägg imorse men det var strul med internet då. När man vaknade var man väl inte på världens bästa humör, eftersom det var vitt(!) på marken utanför, vilket inte var något att hurra för. Men senare under dagen förändrades vädret och även mitt humör! Helt sjukt att vädret kan ha en sådan påverkan på vårt humör.. Jaja :) 
Blev kvar lite längre på jobbet idag mest pga Melissa haha. Hon kom nämligen förbi och skulle möta mig, samtidigt som hon ville träffa de barnen som jag arbetar med och hon blev som förälskad. Verkade tom som att de blev förälskade i henne. För när de träffar nya människor i vanliga fall brukar de vara jätteblyga. Men idag så samlades alla som i en flock runt omkring henne haha, så sött! Det var väl Melissas larvigt barnsliga charm som plötsligt kom fram ;)
Vi tog pendeln till Älvsjö där bestämde vi oss för att gå hem. Riktigt härlig promenad i solen faktiskt.
Nu tänkte jag slänga i mig något att knapra på och bege mig mot stan och möta tandställningslösa Annie och Daniel som lite trevligt tidsfördriv, ska nämligen äta middag ute med papi ikväll, börjar väl bli dags för det. Annars lär vi väl vara främlingar snart.
Ha en fortsatt trevlig dag! :)


DAGENS HOROSKOP!

Dagens horoskop - Onsdag 5/3

Väduren

Fortsatt gynnsamma auspicier för Väduren, som emellertid ger ett lite självupptaget intryck.

Oxen
Du tycks ha planer på en över­raskning för någon, men det hela tycks inte bli helt okomplicerat.
 
Tvillingarna
Som Tvilling kan du just nu känna dig lite nöjeslysten, och du ser ut att kunna få en lyckad afton.

Kräftan
Du känner dig stressad av vissa uppgifter. Underskatta inte dina möjligheter att klara av dem.

Lejonet
Som Lejon kan du se fram emot en behaglig dag. Du trivs med dig själv och därmed även med andra.

Jungfrun
Du anser dig inte vara missgynnad, men håll ett öga på dina egna intressen i samman­hanget.

Vågen
Du inser hur besvärligt det är att göra alla nöjda och måste sammanjämka oförenliga uppfattningar.

Skorpion­en
Ett undanröjt hinder i din väg möjliggör nu för dig att gå vidare med något som har kärvat en tid.

Skytten
Du kan inte komma till tals riktigt som du vill. Möjligen har du varit en smula aningslös.

Stenbocken
Du känner dig lite förbisedd, men det finns troligen en anledning du kan förstå och kan finna dig i.

Vattumannen
Behåll nu vissa tankar för dig själv och förvänta dig inte att din intuition alltid ska bistå dig.

Fiskarna
Du tycks inte ha fått så fria händer som du önskat. Det lönar sig att info­rmera någon.

En strålande onsdag

Hejhopp!
Kom hem för inte så länge sedan efter att ha tagit en sväng förbi city med Disa, vilket var jättekul eftersom vi faktiskt inte alls träffas särskilt ofta längre. Så vi hade en del snack att ta igen med andra ord ;)
Pratade med Lowe på vägen in också, vilket var ett bra tag sedan känns det som. Saknar honom verkligen, men vi ska ses snart bestämde vi. Haha undrar hur många ggr vi sagt så fast det aldrig blivit av, haha.
Det var en toppendag på jobbet som alltid, och jag har vart på strålande humör hela dagen lång.
Hoppas att ni också haft en lika bra dag som jag!

Föresten, jag och Angie håller på med en "låt" och jag måste erskänna att det rullar framåt. Haha. Kanske får ni höra den när den är klar, kanske inte. Haha!

Lite senare tänkte jag ta en promenad, förmodligen en sväng förbi gymmet och hoppa in i solariet för att bättra på färgen en aning. Vilket skulle sitta riktigt fint!

image114
Här är jag och Disa från våran lilla tripp till Romme för ett år sedan.
Haha lägg märke till min kondom liknande mössa!



 


The one



image111

You will always be The one!

Back in paradise!

Tjena!
Trots det kyliga och tråkiga vädret idag så har jag haft en riktigt bra dag!
Det känns hur bra som helst att vara tillbaka på jobbet, har längtat som en tok efter dessa barn. Plus att X var där, vilket gjorde min dag ännu bättre! :) Jag lovar att om ungefär 18 år när han fyllt 20, då ska jag minsann söka upp honom! Wish me luck! Haha.
Det här får duga tills vidare, för nu vill jag hinna ut på en promenad innan solen gått ner. Vem vet, imorgon när vi vaknar kanske marken är täckt utav snö och himlen grå? Vilket jag definitift inte vill, så jag ska njuta så länge det varar!
Hej så länge!

image105
(Jag vill ha sommar, sommar, sommar!)

Finally monday!

Nu gnäller förmodligen de flesta om att det är måndag, att det är dags för plugg/arbete igen. Men personligen så känns det bara sjukt bra! Jag har längtat hur mycket som helst att få komma tillbaka till jobbet, eller snarare tillbaka till barnen, det är ju de som jag längtat så mycket efter :)
Anyway, jag får önska er en kalasbra dag gott folk! <3


Nananaa

Vad heter du?

Therese Sandberg
Vart bor du?
Stockholm, Huddinge

När är du född?

16 maj, 1991
Beskriv din stil?
Varierad och blandad
Vad innebär mode för dig?
Jag är inte särskilt insatt i vad som är mode och inte, jag klär mig i det jag tycker är snyggt.
Vilka är dina favoritaffärer, butiker?
H&M, Gina, Åhlens och Zara
Shoppar du second hand?
Väskor ja, men kläder har jag svårt för.
Dyraste plagget respektive billigaste?
Dyraste.. måste nog vara en vinterjacka för ungefär 5000? billigaste, lär väl vara ett vanligt linne från H&M.

Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag?
Helt klart + några tusenlappar till i fickan.
Brukar du tröstshoppa?
Ska jag vara ärlig så tror jag aldrig att det behövts.
Högklackat eller lågklackat?
High heels är oftast snyggast, det beror dock på vad man har det till.
Vilket blir ditt nästa köp?
Ehm.. har faktiskt inte planerat det än :)
Vad vill du jobba med i framtiden?
Som polis, psykolog eller advokat!



Tio första:
Första bästa kompis:
Anna, Natalie och Patrick
Första bil: Så långt har jag faktiskt inte kommit än.
Första kärlek: Lukas, haha på dagis!
Första husdjur: En hel hög med kaniner
Första semester: Saudi Arabien eller om det var Paris? är inte helt säker.
Första jobb: Praktiserade första gången i mitt gamla stall, haha. Första riktiga jobbet var på Veolia transport i somras. haha
Första köpta skiva: Den har jag faktiskt inget minne utav, smurfhits? haha :)
Första piercing: Har ingen piercing, endast öronen.
Första konsert: Om det var Aqua eller om det var Backstreet boys minns jag faktiskt itne.
Nio sista:
Sista alkoholdrycken:  ..Drack jag fredags
Sista bilfärd: I fredags med P
Sista filmen du såg: A cinderella story igårkväll.
Sista bubbelbadet: Det var länge sedan det.. Men skumbadet? det var igår
Sista spelade cd: Spelar aldrig cd. Så det minns jag inte :P
Sista gången du grät: Det var väldigt väldigt länge sedan.
Sista måltiden: Fläskkarré

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
Nepp
Blivit arresterad? Naj
Blivit kär vid första ögonkastet? Jajamänsan
Varit på tv? Japp
Fått ditt hjärta krossat? Ja, typ.
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Haha, ja.
Haft ett one night stand? japps
Busringt till nån? Självklart

Sju saker du har på dig:
1. Shorts
2. rosa linne
4. kofta
5. underkläder
6. strumpor
7. oj, det här blev svårt.. pärlörhängen

Fyra personer du kan berätta allt för:

1. Annie
2. Melissa
3. Daniela
4. Malin

Tre val:
Svart eller vit? Oj, jag älskar båda!
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Choklad

Två saker att göra innan du dör:
1. Uppleva allt! Skaffa barn, resa världen runt osv. Gifta mig vore en upplevelse, men faktiskt inget speciellt för mig.
2. okej, det där vad mer än en sak. Men här har vi en bra, rädda någons liv!

En sak du ångrar:
1. Jag ångrar ingenting, jag tror på ödet.. Hade jag gjort minsta lilla grej annorlunda, har jag gått miste eller missat något annat. De misstag som jag gjort i mitt liv, det är de som jag lärt mig utav.

image104

2 mars

image102
------------------------

Dagens humör:
Seg, men ändå glad.
Dagens mående: Frisk!
Dagens borde: Ta en promenad och gå förbi solariet
Dagens frisyr: Slarvig knut
Dagens klädsel: Mjukisklädd - vita shorts och en Koola Anna tjocktröja.
Dagens planer: Ta en promenad, kanske sola, äta och sova.
Dagens materiella vill ha: Oj, det är så mycket.. ;P
Dagens längtan: 16h kvar, sedan är jag tillbaka hos barnen:)
Dagens fundering: Varför har jag sovit så dåligt det här lovet?
Dagens beroende: Music
Dagens tråkigaste: Att det är grått och mulet ute
Dagens tidning: Haha, skvallerblaskan Se&hör.
Dagens låt:  Jag har två? Whitesnakes - Here I go again & E.M.D - All for love

Bruce Springsteen - My Hometown live (Today Show 28.9.2007)

Lyssna på låten, den går raka vägen in till hjärtat.

Lyssna och njut!

Min tidigare blogg

För att slippa börja om helt från början så länkar jag till min tidigare blogg.
Så om ni vill veta mer är det bara att titta in där ;)


I'M BACK

Åh vad härligt det känns att vara tillbaka hos blogg.se!
Som ni ser så har jag bloggat här tidigare, men efter nyår så beslöt jag mig för att prova metrobloggen.se, där jag bloggade under namnet sandbergt.. Men efter två månader där så inser jag hur mycket jag saknar det här lilla krypinet. Det finns fler och bättre funktioner här plus att det är betydligt mycket snyggare här!
Så nu är jag tillbaka :)
Önska mig välkommen!

RSS 2.0