Nattugglan

Nu är klockan snart morgon (för mig) och jag har inte somnat ännu, inte ett dugg trött änns.
Inte riktigt likt mig så att säga, men men lite omväxling ibland skadar väll inte. Det värsta är bara det att jag måste upp tidigt imorgon, urk.
Som tur är så har jag en nattuggla till kompis(haha!), Annie. Så hon håller mig sällskap i luren!
haha, och vi har som vanligt, en riktigt sjuk konversation. lite om slajm och rakmaskiner och annat strunt.
Men nu påstår hon att hopn ska börja dra sig mot sängen, men det kan hon fetglömma, Jag ska bannemej ha sällskap! haha!
Äsch, jag får väll också börja släpa mig till sängen. Så godnatt med er!
Ciao.

Embrace the spring!

hej där!
Så nu är det torsdag. Idag var det nästan en helt vanlig dag. Jag vaknade av att klockan ringde 6.30, klev upp ur sängen, åt frukost, gjorde iordning mig och åkte till skolan. Mötte Annie och Maxen en stund vid lunch eftersom de ändå hade vart hos Annies farmor och ätit. Max är då Annies underbara hund! väldigt sprallig, men vem är inte det nu vid våren? (han är dock alltid det, men det spelar ingen roll!).
På tal om våren, det är verkligen kul att se hur glada och pigga alla blir nu när våren är kommen. Våren är verkligen en mysig årstid, då myror,mygg och spindlar tittar fram (I vanliga fall är myggbett det mest irreterande jag vet, fast just nu i början så går det att acceptera). Men bäst av allt är att man verkligen kan se och märka att våren är här och sommarn börjar närma sig, det ser man på alla glada människor, det härliga vädret, proppfullt på stan och då utekvällarna blir allt senare.

Tillbaka till min dag.
Vi fick sluta lite tidigare idag, vi hade någon vikarie (som var galet lik Jesus) som tyckte vi jobbat tillräckligt bra.
Fast det spelade ändå ingen roll för mig, jag var nämligen ändå tvungen att vänta på Disa som slutade 20 min senare. När hon slutat så åkte vi till huddinge, fick sällskap av Sara, Sawan och Jalle på tåget. I huddinge gick vi runt och glodde lite och pratade om lite mellan himmel och jord. Sedan så kände vi för att ta en liten fika, men kunde inte betala någonstans eftersom inget café tog emot betalning med kort, så vi köpte någon slags brownie och en dricka på coop istället och gick och satte oss vid ett bord, haha! Så satt vi där en stund, och pratade ännu mer, om den efterlängtade(!) sommaren bland annat. Efter det fortsatte vi att glo. Med min beskrivning så kanske det låter som att vi hade jättetrist, men det hade vi inte!

Tänkte passa på att berätta lite om Disa.. Vi har kännt varandra i sisådär 3 år (med perioden i 5an borträknad).
Vi har haft en väldigt nära relation, i stort sett hela tiden. Vi har haft ett bråk, kan iallafall inte minnas några fler.. Och det bråket var ett helt meningslöst ett. Efter det har vi haft bra kontakt hela tiden. Även fast vi inte har umgåtts mycket det senaste året, så har vi ändå hela tiden lyckats hålla kontakten bra. Hon har alltid vart en utav de allra bästa. På somrarna har vi våran tradition, nämligen båtresan. Eller tja, vi har gjort den två somrar i rad nu, och det ska bli en fortsättning har vi sagt. I sommar så kanske, förhoppningsvis så kanske vi får åka ut med båten på alldeles egen hand. Det är bara att hålla tummarna på att papsen ger med sig.
Disa, världens bästa Disa. Det är en tjej som jämt och ständigt lyckas få mig på så mycket bättre humör, hon förgylller min dag, liksom lyser upp min tillvaro.
Hennes sätt att helt plötsligt dyka upp och skrämma mig, sättet hon skrattar på, bara sättet hon är på, det är det som gör henne så speciell. Hon är verkligen speciell, och jag är verkligen hur lycklig som helst som fått möjligheten att lära känna och ta del av denna underbara människa!
Disa, är faktiskt en bästa vän, och jag älskar henne!

image3


Tisdag

Idag är det alltså tisdag, men inte vilken tisdag som helst. Nej just det, det är den sista tisdagen innan Påsklovet, iallfall på 2007.
Denna sista tisdag innan påsk, så har jag vart i skolan, men vi det var bara en halvdag, därför efter lunch var det nämligen dags för den "efterlängtade" innebandyturneringen som var för hela högstadiet.
Vi tjejer i min klass, 9b, vann, tjooho! eller tja, iallafall kom till finalen där vi mötte lärarna, som vann överlägset!
Men det gjorde inte så mycket för min del, är ingen speciellt dålig förlorare, det viktigaste var trots allt att vi hade kul. Och det hade vi ju.

Tänkte berätta lite kort om dagarna som gott, helgen blev ju inte riktigt alls som planerat.
Lördag: Under dagen, spenderade jag den större delen hemma, fixade bl.a. ordning lite på rummet.
Det var ju bestämt att jag och Emma skulle ses på eftermiddagen, men eftersom att vi hade planer på att laga mat så blev det lite sent. Klockan hade då redan hunnit slå 19. Så vi bestämde oss istället för att ses dagen därpå.
Vid 20 tiden, så träffade jag Sara, vi var hemma oss mig. Hoppade studsmatta (vilket jag inte gjort på jättelänge, så det var lite rangligt), tog lite foton. När det började bli riktigt kallt så gick vi in och satte på en film, Nynne har jag för mig att den hette. Den var faktiskt rätt kul! skrattade gjorde man iallafall.
Sara somnade som en stock efter 10 min.
När filmen var slut så satte jag mig vid datorn eftersom att jag inte var ett dugg trött.
Klockan hann bli 2 innan Sara vaknade till liv. Då gick vi ut och tog en liten promenad.
När vi kommit hem så stod klockan plötsligt på 4! Vi fattade ingenting, fast sedan kom vi på att klockorna ställts om. Men det började ändå bli dags att sova, tyckte jag iallafall. Så jag lade mig i min sköna säng, och John Blund kom och hämtade mig.

Söndag: Söndagen blev inte heller som det var planerat. Det vart varken någon lunch eller träning med Emma. Istället tog jag en riktigt lång promenad till Stuvsta för att sola. I stuvsta mötte jag däremot på Emma då hon var där tillsammans med Disa. Pratade lite med de. Sedan var det dags att sola. Efter det knallade jag hemåt igen.
Jag åt direkt när jag kommit hem, duschade och somnade fort som attans.

Måndag: Den här dagen var däremot en helt vanlig skoldag. Slutade vid 14, då jag knallade till Annie. Hon var inte hemma fast jag fick komma för hennes pappa iallfall. Jag tänkte städa hennes rum, fast hann inte göra något speciellt, skulle möta Annie nästan direkt. Jag följde med henne och solade i Högdalen. När Annie låg och solade så satt jag på golvet bredvid, och såg årets första myra! haha wow! Jaja, Vi hade lika kul som alltid!
Efter det så var det dags att ta oss tillbaka till Annie. När vi var vid Annie märkte jag att klockan var 16.06, och kom på att jag skulle möta Emma 16.15, så jag var tvungen att gå mot henne. Hur lite jag än ville lämna Annie så var jag tvungen. Vi ses ju snart igen.
Det var meningen att jag och Emma skulle på träning, men bussen vi skulle tagit var helt försenad, så vi hann inte.
Istället gick vi runt i huddinge och gluttade lite, hittade en jättefin väska dessutom. Och Emma ett par fina skor, som jag definitift ska haffa!
Lite senare mötte vi upp Jocke, så vi gick runt lite alla tre, men sedan var det dags för oss att ta oss hem.
Somnade "sent" på kvällen, därför att min lillebror skulle sova inne hos mig, och han var ju så tvungen att ligga och glo på film hela kvällen, så jag somnade inte förens vid 21. haha, det är vad jag kallar sent!

Tillbaka till tisdag, nu hade jag tänkt att ta en skön promenad!
Vi hörs!

haha, sötnos!

Jag kan bara inte låta bli att skryta om min älskade vän,
Annie!
image2
hahaha, du är så härlig sötnos!

Saturday

Jaha, så har man haft blogg i tre veckor och inte ett ända ord har man fått in.
Men nu har man väll kommit fram till att det börjar bli dags (efter en del tjat från vissa).

Så, hur börjar man skriva blogg egentligen? Ska man berätta om sig själv eller bara skriva på?
tjaa, jag har ingen lust att sitta och beskriva mig i detalj om hur jag är och inte är, så ni får väll helt enkelt ta och hänga med i framtiden och få eran egen bild av mig :)

Jag kan ju börja med att berätta om en riktigt bra nyhet!
JAG FLYTTAR I JUNI!
haha, finally! det känns så otroligt skönt att jag, mamsen och Freddan äntligen ska ta vårat pick och pack att kila vidare till nästa bostad. Vi har iförsej inte bott i den här lyan så speciellt länge, men det känns bara bra att flytta, komma närmare alla vänner liksom. Ett riktigt stort plus i kanten är också att jag kommer bo sisådär 1min promenad ifrån min kära vän Annie! jippie!
Vi har redan börjat rensa lite bland saker och ting på vinden. Det är ju faktiskt inte såå himla lång tid kvar, det är ungefär 2 månader. Vi har tillträde den 1a Juni, så jag hoppas att det mesta är färdigt till avslutningen den 13e(har för mig att det var den 13e iallafall) eller åtminstonde tills då jag åker till Spanien den 27.
ååh vad jag längtar! Inte bara tills jag flyttar utan också till SOMMAREN! jag har en stark känsla av att det här kommer att bli en riktigt bra sommar, har så mycket planer som bara måste bli av.
Bl.a. Flytt i Juni, Spanien i Juni- början av Juli med Malin, Disas och min tradition-Båtresan!, förhoppningsvis Liseberg med Annie, Sandhamn och Skåne med Lisan, Tälta med vänner, och en jäkla massa annat skoj:)
Ser fram emot sommaren något enormt!

Jaha, idag är det lördag, igår vad jag med Malin ett tag på kvällen, vi gjorde inte så mycket, träffade två gamla vänner som vi inte träffat på länge, fast det var bara för en kort stund. När vi träffade de så stötte vi på Ellie, vilket var rätt kul eftersom att vi inte träffats på säkert ett år eller vad det kan vara, väldigt länge sedan iallafall.

Idag vaknade jag vid 9tiden, då jag gick ut och tog en promenad. Nu hade jag tänkt att göra klart en läxa som skulle vart inlämnad för länge sedan men jag har glömt bort den. Fast fastnade här istället.
Snart ska jag träffa Emma, och vi ska ha våran efterlängtade myskväll. Vi ska hyra någon bra film, laga mat, lägga ansiktsmask och se på filmen, ska blir hur kul som helst!

Föresten, jag vill passa på att säga att jag är riktigt glad att jag och Annie har börjat träffas mer och mer nu på senaste tiden, hon är verkligen en vän värd att nämnas!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0