haha


090730



Hello. De senaste dagarna har jag gjort en hel del orkar inte berätta om allting. Melissa skulle kommit hem i onsdags, men nej.. hon kommer inte, idioten missade sitt flyg, fan saknar henne så mycket. Men när hon väl komemr hem då kommer vi ändå känna att det här var värt det, det var värt väntan, för sen när vi väl ses så kommer det vara hur bra som helst. vi har så mycket att prata om. Hon ringde mig i onsdags kväll, åh det kändes helt sjukt. har inte hört hennes röst på en månad. Galet!
Nu har jag precis kommit hem från jobbet, usch AVSKYR mitt jobb, har bestämt mig nu, innan har jag bara funderat på det, men nu har jag bestämt mig för att säga upp mig, frågan är om jag ska vänta tills jag har ett nytt jobb, eller om jag ska göra det redan nu, men kommer jag stå ut med att vänta tills jag lkyckats få ett nytt? anyway.. nog om det.

Här kommer lite pics från de senaste dagarna.


 























090725

shoosan! Fan vad dålig jagär på det här.. men men, whatever. Sist jag skrev så sov dimen och yas över, dagen efter gick vi till älvjsöbadet och solade, men jag hann inte stanna länge innan jag var tvungen att röra mig hemåt igen för att fixa iordning mig för att papi skulle hämta upp mig för att bjuda mig på middag. Han tog mig till Nynäshamn till en restaurang som heter Freja. har vart där förut med det var 2005, skitfint ställe, restaurangen ligger på en båt. Efter att vi ätit tog vi en lång promenad längs havet, vi vandrade i 1,5 timmar, och pratade om allt möjligt och tog foton.
efter att han släppt av mig hemma så kom H över, men han gick direkt ut och joggade, jag var helt slut så jag stannade hemma, skulle ändå diska och lite sånt. sen åt vi glass och myste. Dagen efter vaknade jag runt 12-13 tiden minns inte exakt, han sov hur som helst fortfarnade, (like always). Vi brottades och pratade, lyssnade på musik och såg på tv. Sen bestämde vi oss för att gå och köpa chips på ica, jag ksulle ändå hämta min lönespecifikation.
Sen la vi oss och kollade på Sunes sommar, under filmen kom även Yas över, vi såg på filmen alla tre, sen lagade vi mat tillsammans. Sen kom enock också, vi satte på filmen Morgan Pålsson världsreportern, haha. vid 2tiden lämnade killarna oss och begav sig hemåt. Jag och yas hade ingen lust att sova så vi tog en promenix till macken och köpte yoghurt och smörgås haha. efter det deckade vi nästan direkt. Igår vaknade vi vid 12 och skyndade oss upp, åt frukost och duschade sen begav vi oss till stan. Jag skulle fått min lön igår, vilket jag itne alls fått , pratade med sepideh och hon sa att vi skulle få den på måndag, tur det.. orkar inte med något krångel som tidigare. efter stan åkte jag hem, lagade gaaalet god mat åt mig och disa, vi satt på balkongen, åt middag, drack vin och pratade. vi funderar på att ta en weekendresa till london i september, whio:) Efter middaen så tog vi tbanan till stan för att se Bruno, och fasen vad bra den filmen är! hahaha jag får ont i magen bara av att tänka på den, jag skrattade så att magen värkte. Idag har jag för en gångs skull inga planer alls, känns hur skönt som helst. ska alldeles strax börja laga middag. Men ikväll måste jag göra något, annars lär jag drabbas av panik, klarar inte av att bara sitta rakt upp och ner och inte göra någonting. ciao


bitch pleeeease

Hola!
Igår jobbade jag all day long, efter det skulle jag och h joggat men planerna blev ändrade i sista sekund, istället tog vi en promenad med annie till mcdonals och köpte glass haha. efter det vandrade annie hemåt och vi gick upp till mig. choklad sov över, och idag låg vi som vanligt och latade oss halva dagen, tog tom en powernap haha. Vid femtiden var det dags att möta dimen så vi lagade mat innan och gjorde oss iordning. Han åkte hem och jag och dimen köpte vattenmelon, sen gick vi till mig, gjorde pancakes och såg på film, då kom även min gullunge över Yasemin. Nu på kvällen har vi druckit varm choklad med grädde och snackat massa skit, mötte även enock en stund som var ute och joggade, yas och han är sååååå söta tillsammans hihi. nu ska jag vara social.
PEACE OUT NIGGA, NIGGA PLEEEASE!



Om mindre än en vecka är min älskling hemma, wihoooo :D


090719

Shosan, igårkväll rullade jag mot åkersberga, snacka om att jag kände mig lost, trodde aldrig att jag skulle komma fram haha. Vi ska snart börja rulla hemåt tillbaka mot stockholm, jag ska hem snabbt för jag har tvättid, ÄNTLIGEN! disa kommer över och håller mig sällskap för idag åker mami och fredric till skåne och hälsar på släkten medan jag stannar kvar här, en annan jobbar ju hela veckan. suuuck. Hur som helst, ska vara social med dimen som har plockat fram kameran och vill fotas, snygg som man är helt nyvaken måste man ju ställa upp på några bilder hahaha!

summmerfeelings

HELLO!
jag är typ på sjukt bra humör, I dont know why, bara är det. haha. Igår jobbade jag, efter det kom evelina till mig och vi gick tillsammans och mötte Yas, hirsche och tobbe. Vi drog till älvsjöbadet för att bada, men jag hade tappat suget helt så yasi och evelini doppade sig snabbt. sen drog evelinis hem och tobbe skulle möta nån vän. vi andra vandrade mot mig, jag och hirsche drog ut och joggade haha. efter det satte vi oss nedanför mig och yas kom även ner och joinade oss, efter en stund kom tobbe, enock, erik och en annan snubbe. vi pratade en ett tag sen vart det dags för alla att rulla hemåt, så jag och yas gick och la oss. idag vaknade vi vid elva och rullade direkt till flaten med evelina, amanda och miranda. Vi låg och dunkade musik, skrattade och dök från bryggan, dansade och allt möjligt haha. Nu ska jag åka mot åkersberga (tror jag det hette) till  dimen som sitter kattvakt(haha) i någon väns villa, så vi ska sitta där ute på altanen i hängmattorna hela natten och prata, skitmysigt. ska börja röra på mig nu.
Ciaaoo


Because of you



If ever you wondered if you touched my soul, yes you do.
Since I met you I'm not the same. You bring life to everything I
do. Just the way you say hello. With one touch I can't let go.
Never thought I'd fall in love with you.

090716

goodmorning!
Igårkväll kom H över, sov kvar. Nu ligger vi fortfarande i sängen och segar, har inte orkat kliva upp. Vid fyra ska jag ut och äta med papi och efter det träffa yasemin, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något blir det alltid. Imorgon ska jag jobba och därefte träffa evelina:)
Ciao


090715


shosan. sitter nu på sängen ska snart laga mat, idag rullade jag med annie till stan fick med mig ett snyggt halsband och ett par örhängen med mig hem, men nu är det minsann slutshoppat för min del, iaf den här månaden.. haha. igår åkte jag till stan med daniela snabbt så fort vi vaknat, köpte två "jackor", ett linne, ett annat linne med dragskedja, en annan snygg topp samt ett armband, har blivit besatt av smycken, innan var det bara örhängen som gällde men nu, nej får inte nog haha. Efter det stressade jag in i duschen och började göra mig iordning för att vi skulle till globen och se britney, YES you heard me! BRITNEY SPEARS! hahaha, ironi baby, vi fick gratisbiljetter av vår moster så, hirsche följde också med, han är ju trots allt ett stort fan av henne.. hahaha. (or nooot!)
efter konserten, vilken var sämst! hon mimade under hela kvällen bortsett från en låt, everytime, då hon satt stilla. och den var riktigt bra, men resten.. nejdu, det var mer circus än konsert! hon dansade inte äns. Hur som helst, efter konserten gick vi tre och åt kebab vid gullmars, sen åkte daniela hem och vi blev lämnade ensamma, vi tog en fet promenad från gullmars till hagsätra.
Ikväll ska jag träffa Evelina, men hon är hos frisören så innan dess ska jag passa på att fixa rummet, äta och duscha :)
Simma luuugnt

090713

Hola!
I lördags åkte jag och Yasemin till gubbängen för att kolla på när boysen spelade fotboll, de hade någon turnering, efter det drog vi hem till mig och latade oss, senare på kvällen åkte vi till högdalen till said han hade en liten chillkväll, alla dansade och hade kul, spelade även lite xbox, och jag knäcker! eller inte.. hahaha.
vid fem började vi röra oss hemåt och jag mötte disa som slutat jobba i rågsved så vi tog en promenad och fick sällskap hem. Igår låg jag i sängen heeeela dagen, hade sån galen värk. På kvällen gick den över så jag drog och mötte kusin, vi drog hem till henne , satt och snackade om allt och ingenting, damn how i love her! Vi skulle vaknat 12 för hon skulle till jobbet, men vi försov oss en timme, great! haha, nu har jag nyss kommit hem och ska slänga i mig något att äta och duscha sen ska jag till jobbet. Ikväll efter jobbet ska jag förmodligen träffa en vän som jag inte träffat på snart ett år, kul:)
Ciao


10 juli 2009

goodmorning!
Igår blev jag som vanligt väckt av att det ringde, det var annie. hon ville komma över och låna lite kläder och ett par skor till göteborg. Efter en stund kom hon och malin förbi mig, annie stannade inte länge utan kollade mest efter något att låna. Efter att hon knatat hemåt så åt jag och malin pannkakor, satt och snackade om allt möjligt och såg på tv. vid nio började hon röra sig hemåt och jag mötte hirsche. Vi tog en riktigt lång promenad i regnet, vi tog tbanan till globen, gick därifrån till centralen. från centralen tog vi tunnelbanan till farsta för att hälsa på hans syster därefter tog jag bussen hemåt.
Kan också tala om att idag fyller han år, hela 20 år! Happy birthday, baby!

Nyss blev jag väckt av att mamma ringde och berättade att jag har fått gratisbiljetter till Brittans konsert på tisdag, jag och daniela ska gå och jag frågade om en extra, hoppas hoppas hon kan ordna det. woho!


gays night

Lite bilder från natten i sköndal tillsammans med bögarna










Flo rida

Igår vaknade jag och gick nästan direkt över till disa för att hon skulle hjälpa mig med mitt hår, skulle försöka slinga det men lyckades väl inte sådär jättebra, men lite ljusare blev det, ännu ett steg på vägen liksom. En sak är säker, aldrig mer svart! haha. På kvällen skulle jag och h ut och äta, men han blev bjuden till tyrol för att se flo rida av sin chef och fick ta med sig någon så vi åkte dit istället, tillsammans med några andra. Personligen tycker jag inte att Flo rida är speciellt bra, gillar inte hans låtar men som en kul grej. Dessutom missade jag världens chans att få dansa med honom, fan ångrar mig verkligen nu i efterhand. Idag ska jag jobba klockan fyra så nu ska jag bara ligga i sängen och se på film, vilket jag längtat efter hur länge som helst, vädret är sämst så vad ska man annars göra på så kort tid? nada.





Supersnygga Yasemin och jag efter att  vi nattbadat med Enock och Jonte för en vecka sen. haha

Keri Hilson - make love


When I look at you my mind goes on a trip


something

shosan
ligger på sängen har precis pratat med min melissa som är i usa, nu har hon vart borta en vecka, tiden har ändå gått fort, men så fort jag tänker på att det är tre veckor kvar blir jag crazy, vet inte vart jag ska ta vägen. men när hon väl kommer hem kommer det vara så sjukt bra, my baby.

I fredags efter jobbet drog jag direkt till stan skulle ut med några vänner, det var kul jag och bahar dansade loss på högtalaren, och "battlade" med någon snubbe, hade velat ha det på film för det var något att minnas haha. senare ville de vidare och efterfesta hos milad i östertälje men hade ingen lust att åka ända dit, så jag mötte enock och hirsche i bandhagen och fick sällskap hem istället. stackarn fick aldrig sova, höll honom vaken hur länge som helst med mitt snack om hur uttråkad och rastlös jag var haha, jaja sånt man får stå ut med när man känner lilla mig.
Igår kväll åkte jag till Linda, sofia kom också över en stund, vi såg på taken har redan sett den men den är så sjukt bra så skadade inte att se den igen. vi vaknade ganska sent och var ändå hur sega som helst, så när jag samlat krafter så började jag röra mig mot stan för att träffa yasemin, vi tog en promenad och käkade. därefter åkte jag bara hem, mötte annie en stund som hade vägarna förbi, satt och pratade i kanske 10 min, sen dess har jag bara suttit i min soffa med mami. Nu börjar det nog bli läggdags är alldeles för rastlös, eller ska jag kanske se på fatso som jag hört så mycket om?
goodnight


suummertime

Hola, long time no see! har inte orkat eller haft tid att  uppdatera på ett tag, de senaste dagarna har jag vart och badat och solat hela dagarna långa, träffade evelina också som kommit hem från turkiet, brun som tusan var hon (inte det minsta avis). Samma kväll som vi vinkat av Melissa på centralen innan hon skulle hem och hämta resväskan för att sen bege sig till USA så drog jag Yasemin, Linda, Sofie, Ida och Therese till Jonte som bor i sköndal, där var det massa som man kände igen, framåt 5 på morgonen badade vi i en pool som fanns i närheten, tillsammans med bögar haha! Vi fick dessutom se bögsex live, det är inte varje dag man får göra det, hah.
Vid 7 skulle killarna börja röra sig för de skulle ha match tidigt, så vi började åka hemåt jag följde med Linda, vi bestämde oss för att strunta i att sova skulle bara varaonödigt att sova bort hela dagen, istället lyckades jag somna på hennes golv och hon på sängen, jgag vaknade ungefär en timma senare, försökte väcka henne men det gickinte så bra, så jag drog till stan själv senare på kvällen träffade jag daniela tog en drink i stan och pratade. Dagen därpå bestämde jag och evelina att vi skulle dra och bada i eriksdal, där mötte vi även bahar och dimen, men eftersom alla är på det stället, så stötte vi på hur många som helst. Vi drog hemåt senare på kvällen och bestämde att vi skulle träffas dagen efter igen, men den här gången ville vi bada någon annanstans, det fick bli farsta så vi möttes i stan dagen efter, hann även med lite shopping, hihi. Vi tjejer mötte linda i farsta, sen gick vi tillsmamans till stranden. Där låg vi och stekte och badadenhela dagen, hur mysigt smo helst. senare kom även jonte, enock och några kompisar till dom förbi så då fick vi lite sällskap.
Dagen etfer  det drog jag och badade och solade igen, egentligen skulle vi åkt till nynäshamns havsbad men en del tyckte det var för långt, så jagoch Yas gick till älvjsöbadet, det var mys. Igår jobbade jag all day long, slutade kl 8. Då åkte jag till stan och tog en drink med Dimen och Milad, de skulle vidare men jag var alldeles för trött för att äns tänka tanken att följa med, jag åkte hem vid 00.
Idag ska jag jobba, 14-22. Efter det ska jag träffa h, Sofia fyller år idag ville att jag skulle med ut och klubba men jag kommer vara helt slut efter jobbet, har inte sovit mycket heller, får fira henne i helgen istället, grattis iallafall gumman! :D

  
myyyyyyyyys

RSS 2.0